Een tuinhuis, tuinkantoor of gastenverblijf op maat dat perfect in uw tuin past

Zowel het ontwerp als de realisatie van een tuinkantoor, gastenverblijf of tuinhuis op maat kan worden uitbesteed. Zo bent u verzekerd van kwaliteit. Als wordt gekozen voor hoogwaardige materialen kan zo’n tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat jarenlang mee. Het is natuurlijk belangrijk bij een tuinhuis of tuinkantoor op maat dat deze goed bij de rest van uw tuin past. Daarom is het mogelijk deze in dezelfde stijl als uw tuin te laten ontwerpen en realiseren. Blommers Bouwsystemen kan u hierbij helpen. U geeft aan wat uw wensen zijn en zij kijken wat er mogelijk is. Vraag en aanbod kunnen zo perfect op elkaar worden afgestemd.

Veel mogelijkheden voor een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat

Een specialist als Blommers Bouwsystemen ontwerpt en realiseert voor u graag een tuinkantoor, tuinhuis of gastenverblijf op maat. Zij hebben zeer veel ervaring op dit gebied. Vrijwel alles op het gebied van bouwsystemen kunnen ze moeiteloos ontwerpen en realiseren. Clubgebouwen, guesthouses, recreatieverblijven, poolhouses en tuinhuizen. Het kan allemaal, zo ook het op maat laten maken van een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor. Zowel particulieren als bedrijven is Blommers Bouwsystemen graag van dienst. Het is mogelijk om bij het bedrijf vooraf een offerte op maat aan te vragen. Zo zijn klanten altijd goed geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijzen.

Tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat laten bouwen volgens strenge milieueisen

Kwaliteit is niet het enige dat belangrijk is bij de realisatie van een gastenverblijf, tuinhuis of tuinkantoor op maat. Ook het milieu is van groot belang. Daarom worden bij Blommers Bouwsystemen alle materialen altijd kritisch beoordeeld voordat ze worden gebruikt. Zij streven ernaar alleen milieuvriendelijke producten te gebruiken. Ook worden het bouwafval altijd zorgvuldig gescheiden. Daarnaast maakt Blommers Bouwsystemen gebruik van hout dat is voorzien van het FSC keurmerk. FSC staat voor goed bosbeheer waarbij is voldaan aan hoge eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied. De principes van dit keurmerk gelden voor tropische en niet-tropische bossen.

https://www.blommers.nl/