Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Met trapliften behoudt u langer uw zelfstandigheid

Trapliften

U bent altijd meer dan welkom bij Triwa trapliften. Bezoek onze showroom in Heerenveen en wij laten u met plezier een aantal voorbeelden zien. Voor elke ruimte, woning en situatie is een oplossing te vinden. We zijn u natuurlijk met plezier behulpzaam met onze jarenlange expertise in trapliften en andere mobiliteits hulpmiddelen.

Vele mobiliteits hulpmiddelen zijn fiscaal aftrekbaar. Dit geldt zeker voor onze trapliften, maar ook voor de door ons leverbare scootmobielen en rollators. Neemt u voor uw eigen situatie contact op met uw belastingadviseur. Het voordeel kan weleens flink oplopen. Ook kunt u met ons contactformulier wat meer info aanvragen over de fiscale voordelen van mobiliteits hulpmiddelen.

Triwa trapliften heeft een aantal opritten in de collectie zoals de drempel oploop. De drempel oploop is de beste oprit bij alle kleine niveauverschillen die u problemen bezorgen in uw omgeving wanneer u minder valide bent of gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Voor het uiterlijk van de drempel oploop is een varieteit aan vormen en materialen beschikbaar.

Bent u minder mobiel, of maakt u gebruik van een rolstoel? Wellicht kan Triwa trapliften u van dienst zijn met een platformlift. Wij kunnen diverse trapliften met platform leveren. Ook deze trapliften kunnen naar persoonlijke wensen en smaak worden aangepast en zijn bijzonder ergonomisch en veilig.Een bijzondere lift in het aanbod van Triwa trapliften is de therapielift. De therapielift wordt gebruikt als traplooptrainer. Deze lift kan in een vroeg stadium bijdragen aan herstel. Deze lift is aan beide zijden voorzien van een solide en veilig hek en heeft naar wens in hoogte verstelbare treden. Deze trainingslift is inklapbaar en met wieltjes verplaatsbaar.

Grote gebouwen waar liften gebruikt worden, zoals flats, bedrijfsruimtes of een appartementencomplex kunnen weleens problemen hebben met de conventionele liften. Ook in deze situaties kunnen wij trapliften te huur beschikbaar stellen voor tijdelijk gebruik. Neemt u contact op voor het actuele huuraanbod trapliften, dan kunnen wij ook u uit de brand helpen.

De rechte trapliften die Triwa trapliften levert zijn zeer gevarieerd. Er zijn gewone uitvoeringen beschikbaar, scherp geprijsde trapliften, maar ook duurdere versies of naar specifieke wens aangepast. Voor elke trap en voor ieders budget is er een te krijgen. Wij lichten u graag alle keuzemogelijkheden toe.

U heeft mogelijk behoefte aan een traplift buitenshuis, om bijvoorbeeld eenvoudig op uw balkon te komen. Triwa levert een goede kwaliteit trapliften voor buitenshuis. De lift is bij alle weersomstandigheden in te zetten. De metalen onderdelen zijn vervaardigd van aluminium en verzinkt staal, waardoor ze zeer weersbestendig zijn en alle kunststof onderdelen zijn hittebestendig en beschermd tegen Uv-straling.

Met trapliften behoudt u langer uw zelfstandigheid

Triwa trapliften heeft een aantal opritten in het aanbod zoals de drempel oploop. De drempel oploop is de mooiste oprit bij alle geringe hoogteverschillen die u problemen opleveren in uw omgeving wanneer u minder valide bent of gebruik maakt van een rolstoel of scootmobiel. Voor het uiterlijk van de drempel oploop is een diversiteit aan vormen en materialen beschikbaar.

U bent steeds minder mobiel, maar u wilt uw zelfstandigheid bewaren? Ga in dat geval naar Triwa Trapliften.

• Wij bezorgen u desgewenst oplossingen op maat

• Uw kosten zijn aftrekbaar voor de Fiscus

• Wij zijn professioneel en bijzonder geroutineerd

De verschillende opritten die Triwa trapliften biedt, zijn geschikte oplossingen indien u te maken heeft met drempels in en om het huis. Er zijn ook opritten verkrijgbaar die u juist helpen om uw auto in te komen. Wij adviseren u met plezier over de meest geschikte opritten in uw omstandigheden.

Mobiel blijven in uw woonhuis

De bijzonder eenvoudig te bevestigen en betrouwbare Easy lift is nog een innovatieve lift die Triwa trapliften kan leveren. De Easy lift is voor binnenshuis en buitenshuis. Deze lift heeft een maximale hoogte van 1.25 meter. Hij is aantrekkelijk om te zien en betrouwbaar en veilig te gebruiken voor rolstoelgebruikers en minder valide mensen.

Gebogen trapliften zijn voor u als u een trap met een of meerdere bochten heeft, of een bordestrap. Ook hier is de keuze zeer gevarieerd. Er is een uitvoering voor elke smaak en stijl. Hooggeprijsd en goedkoop. Voor een smalle trap, voor een brede trap. De trapliften zijn aan elke trap aan te passen en installatie van de trapliften is in een paar uur voor elkaar.

Laat Triwa Trapliften een perfecte oplossing met trapliften construeren. Bel ons direct.

http://www.triwatrapliften.nl/