Advies over de aankoopprijs van een huis door een makelaar in Hilversum, Bussum of Naarden

Wilt u advies over de aankoopprijs van een huis door een makelaar in Hilversum, Bussum of Naarden? Kies dan voor een gespecialiseerde makelaar met ruime ervaring. Voor veel mensen is de aankoop van een nieuw huis voor een groot gedeelte gebaseerd op emotie. Een makelaar kijkt objectief naar een woning en kan u adviseren over de reële waarde van het huis. Ook heeft een makelaar een goed oog voor het inschatten van zaken als verbouwingskosten, de ligging van het pand dat u op het oog heeft en wat dacht u van achterstallig onderhoud? Zaken waarover een makelaar u graag informeert en adviseert zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Makelaar Hilversum en ‘t Gooi: ook de mogelijkheid tot toetsen WOZ-waarden

De diensten die een makelaar in Hilversum en ’t Gooi levert zijn zeer divers. Een makelaar kan onder meer de WOZ-waarde toetsen. Vaak geschiedt dit op geheel vrijblijvende basis. Wanneer blijkt dat het maken van bezwaar tegen de huidige WOZ-waarde zinvol is gaat de makelaar aan de slag. Het bezwaar wordt in 95 procent van de gevallen geaccepteerd door de gemeente. Wilt u aangifte van successie doen? Dan kan het aanpassen van de WOZ-waarde zeker de moeite waard zijn. Zoals gezegd is het dienstenpakket van een makelaar doorgaans breed. Zo biedt een makelaar vaak ook een Expat Relocation Service.

Makelaar Bussum en Naarden: uw huis verkoop klaar maken

Heeft u hulp nodig bij de verkoop van uw huis? Kies dan voor een makelaar in Bussum of Naarden. Zij geven u een reëel beeld van de mogelijke opbrengst. Daarnaast helpen wij u met het bepalen van de vraagprijs. Bovendien neemt een makelaar de stappen met u door die de verkoop van uw woning kunnen bevorderen. Denk aan tips voor het maken van goede foto’s, het doorvoeren van kleine aanpassingen in de woning waardoor het aantrekkelijker wordt en de juiste indeling van de woning in tips op het gebied van interieur en styling. Het behoort allemaal tot het dienstenpakket van de makelaar.