Next Magazine
Image default
Woningen

Laat je woning stofferen in regio Hilversum door deze specialist

Ben je op zoek naar een bedrijf om je woning in regio Hilversum te laten stofferen? De experts van Vivante Bekenkamp uit Hilversum staan voor je klaar met een uitgebreid assortiment. Bij dit bedrijf heb je de keuze uit prachtige stoffen van hoogwaardige kwaliteit, voor tapijt van topmerken. In de showrooms van deze winkel vind je tevens mooie vloerkleden in hoog- en laagpolige uitvoeringen. In het ruime assortiment vind je gegarandeerd een vloerkleed of tapijt dat perfect in jouw woning past. Als je liever kiest voor laminaat of vinyl als vloerbedekking, is dat ook mogelijk. Voor gordijnen en andere raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit reken je eveneens op deze specialist. Kortom: voor de complete stoffering van je woning kun je met een gerust hart terecht bij Vivante Bekenkamp.

Ook voor shutters voor in je badkamer reken je op deze expert

Je kunt niet alleen bij dit bedrijf uit Hilversum terecht om je woning te stofferen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar raambekleding voor je badkamer? Als je raambekleding met een luxueuze uitstraling zoekt voor de badkamer, zijn shutters misschien wel iets voor jou. Dit zijn houten luiken die je met de hand bedient. Je kiest zelf hoeveel lichtinval je wenst te hebben in je badkamer. Als je behoefte hebt aan privacy, sluit je de shutters heel eenvoudig. De shutters van dit bedrijf hebben een speciale coating, waardoor ze beter bestand zijn tegen vocht. Omdat de luiken op maat worden gemaakt, is elke afmeting mogelijk. Het maakt niet uit of je rechthoekige, ovale of ronde ramen hebt in je badkamer: Vivante Bekenkamp maakt shutters op maat voor ieder raam.

Stel je vragen direct aan de medewerkers van dit bedrijf

Zoek je een bedrijf om je woning te laten stofferen, en ben je benieuwd naar het assortiment van deze specialist uit Hilversum? Of wil je graag shutters laten plaatsen in je badkamer of in een andere ruimte in je woning? Bezoek dan de website van dit bedrijf om de mogelijkheden te bekijken. Als je vragen hebt over een specifiek artikel of als je behoefte hebt aan advies, neem je gerust contact op met deze specialist in woninginrichting.