Vind producten uit borosilicaatglas voor gebruik in laboratoria bij de specialist

U bent bij Jaap de Graaf Glasblazerij aan het juiste adres voor al uw glasproducten voor gebruik in laboratoria. Deze specialist vervaardigt de producten uit borosilicaatglas gebruikt dat thermisch bewerkt is. Zo krijgt u hittebestendig en duurzaam glas. Hierdoor is het mogelijk om producten af te leveren in verschillende afmetingen en zijn de producten reproduceerbaar als dat nodig is. Al uw glaswerken worden uitgevoerd in een hoogtechnologisch machinepark door professioneel opgeleide vakmensen. U kunt daarnaast ook hier terecht voor het machinaal bewerken van glas met de meest geavanceerde technieken. Hierdoor kan deze specialist verschillende ruwheden voor glas creëren en is het ook mogelijk om lampen te laten maken voor uw bedrijf.

Glasbedrijf voor uw hoogwaardig borosilicaatglas en toepassingen

Niet zomaar elk glas is geschikt voor gebruik in een laboratorium. Het moet namelijk voldoen aan heel wat strenge veiligheidsvoorwaarden. Het moet hittebestendig zijn, chemisch resistent zijn en een grote mechanische sterkte hebben. Er is maar een glassoort dat geschikt is voor producten, zoals spiralen en koelers, en dat is borosilicaatglas. Wanneer u glas voor gebruik in laboratoria wilt, rekent u dan ook op de kwaliteit en vakmanschap van een professional. Kies daarom voor al uw glasproducten voor de service van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist heeft al meer dan veertig jaar ervaring in het bewerken en produceren van glasproducten. Alle producten worden steeds op maat van uw bedrijf gemaakt en zorgen voor een kwaliteit die jarenlang meegaat

Technisch glas, zoals borosilicaatglas en kwartglas, bij een gespecialiseerde glasblazer

Glas wordt in een berde waaier van sectoren gebruikt dankzij de brede technische toepassingen die deze stof biedt. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf voor uw glaswerken is het wel handig dat u een partner heeft, die in staat is om al uw glasbenodigdheden te produceren. Kies daarom voor het vakmanschap van Jaap de Graaf Glasblazerij. Deze specialist levert kwaliteitsvolle producten uit borosilicaatglas en kwartglas. Deze twee glassoorten zijn chemisch resistent, waardoor ze geschikt zijn voor tal van toepassingen in laboratoria en halfgeleider technologie. Daarnaast is het ook mogelijk om producten uit het standaard soda-lime glas te laten maken. Deze glassoort is onder meer geschikt voor gloeilampen en sierstukken.