Weet wat er binnen uw bedrijf speelt met SAP BO Migratie

In veel bedrijven worden beslissingen genomen op basis van de verzamelde data. SAP BO Migratie zorgt ervoor dat uw data op een overzichtelijke manier wordt georganiseerd. Dit is een voordeel voor uw bedrijf. Deze duidelijke weergave van uw data, maakt het nemen van bedrijfsbeslissingen gemakkelijker. U kunt echter nog een stapje verder gaan: maak gebruik van Business Analytics. Hierdoor heeft u een duidelijk overzicht in uw bedrijfsprocessen en vergaart u meer kennis over wat er speelt binnen uw bedrijf en binnen uw werkveld. Op basis hiervan maakt u verantwoordelijke en betrouwbare beslissingen om zo de best mogelijke resultaten te halen met uw onderneming.

Zo gaat het SAP BO Migratie traject in zijn werk

Heeft u ooit gehoord van het SAP BO Migratie traject? Denkt u eraan om deze te gebruiken? Dan wilt u weten wat u kunt verwachten. Bij een specialist genaamd Golden Query kunt u daarom altijd rekenen op een vaste professionele aanpak. Dit begint met het inventariseren van de huidige omgeving. Tijdens deze fase wordt inzichtelijk welke objecten moeten worden gemigreerd. Op basis hiervan stelt de specialist een projectplan op en gaat het migratie traject van start. Na de migratie ontvangt u altijd een uitgebreid advies over de eventuele vervolgstappen, zoals een optimalisatie van de rechtenstructuur of een advies over het vertalen van de informatiebehoefte naar een SAP BO dashboard.

Ga over op interactieve dashboards met SAP BO Migratie

Als bedrijf is het erg belangrijk om data bij te houden die cruciaal is voor uw bedrijf. Doet u dit ook met een Excel sheet? Waar dit een goede manier is om de data bij te houden en op te slaan, raakt u hiermee al snel het overzicht kwijt. Door gebruik te maken van SAP BO Migratie, zet u uw data over naar interactieve dashboards. Deze software geeft uw data weer in duidelijke grafieken, zodat u een duidelijk overzicht houdt over uw data en eenvoudig conclusies trekt. Ook is het BusinessObjects dashboard handig bij het geven van presentaties. Nette en duidelijke grafieken houden de aandacht van het publiek immers beter vast dan een opsomming van nummers. Wilt u ook overgaan op SAP BO Migratie? Een specialist genaamd Golden Query helpt u erbij.