Zakelijke dienstverlening

Laat software voor uw onderneming ontwikkelen door dé softwarespecialist van Almere

Nextmagazine

Wilt u graag software op maat laten ontwikkelen door een specialist? Dan moet u bij Visada Digital Engineering zijn. Dit bedrijf is namelijk dé softwarespecialist van Almere en omstreken. U kunt bij hen terecht voor allerlei verschillende soorten software, van planning en monitoring tools tot software om controle te houden op logistieke processen. Het maakt niet uit in welke branche u actief bent of tegen welk probleem u aan loopt: de oplossing is binnen handbereik bij deze specialisten. Wat voor software op maat laat u ontwikkelen door deze softwarespecialist uit Almere?

Een transparante werkwijze

De specialisten van Visada Digital Engineering gaan altijd volgens dezelfde transparante werkwijze te werk. Bij aanvang wordt eerst uw probleem in kaart gebracht: wat is het vraagstuk waarvoor u software nodig heeft? Wanneer dit duidelijk is, wordt er in overleg met u tot een idee gekomen over hoe het probleem opgelost kan worden. Dit idee wordt vertaald in een heldere planning, waarna het ontwikkelen van de software van start kan gaan. De specialisten gaan aan de slag op basis van bewezen methodieken, om zo software te creëren die volledig aan uw wensen voldoet. Gedurende het ontwikkeltraject wordt u regelmatig geïnformeerd over de vorderingen. Natuurlijk kunt u tussentijds altijd wijzigingen laten doorvoeren; de specialisten willen immers dat u tevreden bent en werken met uw vraagstuk als uitgangspunt. Wanneer de software klaar is en u tevreden bent, wordt de software door deze softwarespecialist uit Almere geïmplementeerd binnen uw onderneming. En ook daarna staan de experts nog voor u klaar met support op afstand!

Kies voor een allesomvattende dienstverlening

Bent u geïnteresseerd in een oplossing op maat met betrekking tot software door dé softwarespecialist uit Almere? Wacht dan niet langer en neem contact met het bedrijf op via de contactgegevens op de website. Het maakt niet uit als u nog niet exact weet wat u wilt en enkel tegen een probleem aanloopt, de specialisten zoeken dan graag met u mee naar een passende oplossing.

Een goed schoonmaakbedrijf gaat een stapje verder voor jouw kantoor in regio Utrecht

Nextmagazine

Als eigenaar of verantwoordelijke van een gebouw of meerdere kantoren in regio Utrecht, wil je een goed schoonmaakbedrijf aannemen voor de schoonmaak. Dit bedrijf moet niet alleen zorgen voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, maar je moet goed met ze samen kunnen werken en eventueel extra diensten kunnen gebruiken. Directschoon is een schoonmaakbedrijf voor de regio Utrecht dat jou vaste schoonmakers geeft. Zij voeren exact uit wat jij wilt dat ze doen en wat bij je past. Dat alles doen ze voor een hele mooie prijs.

Het voordeel van vaste schoonmakers

Directschoon maakt deel uit van het gerenommeerde landelijke schoonmaakbedrijf Gom Schoonhouden en is werkzaam in onder andere de omgeving van Utrecht. Ze werken met duizenden schoonmakers die zorgvuldig voor jou worden geselecteerd. Zo krijg je een vaste ploeg schoonmakers die kennis hebben van de taken die ze bij je moeten uitvoeren en die je elke dag weer terug ziet. Al gauw wordt het contact laagdrempeliger en voelt het alsof ze deel uitmaken van je bedrijf. Dat resulteert in een soepele communicatie, een goede samenwerking en een vertrouwensrelatie. Directschoon is een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van kantoren in regio Utrecht die dat als erg belangrijk ziet.

Uitmuntende flexibiliteit

Een ander punt waar dit schoonmaakbedrijf in uitblinkt is flexibiliteit. Je stelt zelf je contract samen in het portal, geeft exact aan wat je wilt dat ze doen en hoeveel uren ze daarmee bezig zijn. Daarna kun je het contract met dit schoonmaakbedrijf op elk moment aanpassen via dit portal en deze zo actueel houden. Ook de werkuren voor de schoonmaak van jouw kantoren waarvoor je betaalt zijn flexibel. Je betaalt bij dit schoonmaakbedrijf alleen voor de uren dat er gewerkt zijn, ook als dat minder is dan contractueel vastgelegd.

Ontdek de vele diensten van deze specialist

De opzegtermijn bij Directschoon is slechts één maand. Zij doen je dagelijkse kantoorwerkzaamheden, maar kunnen ook worden ingezet voor het reinigen van de tapijten, het lappen van de ramen en het aanvullen van je sanitaire artikelen. Voor de schoonmaak van kantoren schakel je altijd deze specialist in voor een uitstekende uitvoering.

Laat een meerjarenonderhoudsplanning maken door deze specialist

Nextmagazine

Bent u op zoek naar een ervaren calculatiebureau dat een meerjarenonderhoudsplanning voor u kan maken? Schakel dan de specialisten van DDC Consulting in. Zij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van dit soort plannen en kunnen dit dan ook uitstekend voor u doen. Een MJOP is een plan op de lange termijn waarin staat beschreven wanneer welke onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden aan gebouwen, installaties en terreinen. Daarnaast staat er in beschreven hoeveel deze werkzaamheden gaan kosten. De kosten zijn belangrijk in een meerjarenonderhoudsplanning. Het is sinds 2018 namelijk verplicht om een bepaald bedrag te reserveren voor onderhoud en herstel van een gebouw. De hoogte van dit bedrag wordt vastgesteld op basis van de kosten die beschreven staan in de meerjarenonderhoudsplanning. Deze planning geeft u dus niet enkel inzicht in de werkzaamheden en kosten die komen gaan, maar het is ook nog eens een handige manier om verplichtingen na te komen. Schakel direct het calculatiebureau DDC Consulting in en laat een MJOP opstellen.

Het nut van een professioneel calculatiebureau

Indien u een bouwproject heeft, is het erg nuttig om een professioneel calculatiebureau in te schakelen. Zij zijn u namelijk op diverse manieren van dienst. Allereerst helpen zij u met het bewaken, begroten en besturen van de bouwkosten. Deze hulp is erg prettig indien u zelf weinig tot geen verstand heeft van bouwcalculaties. Ten tweede kan een calculatiebureau u helpen met het afsluiten van optimale contracten en voeren zij prijsonderhandelingen voor u uit. U weet met behulp van de specialisten van DDC Consulting dat u altijd de gunstigste voorwaarden krijgt. Schakel dit ervaren bureau dus direct in. Hoe eerder u hen betrekt bij uw project, hoe beter zij u van dienst kunnen zijn.

Neem contact op met deze experts

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de dienstverlening van deze specialist of wilt u dit calculatiebureau direct inschakelen om een meerjarenonderhoudsplanning voor u op te stellen? Neem dan gerust contact met hen op en bespreek uw wensen. Ze helpen u graag verder.

Laat uw pand grondig reinigen door een van de bekendste schoonmaakbedrijven in Limburg

Eind februari 2020 maakte het coronavirus een intrede in ons land. Sinds die tijd hebben we ons leven volledig aan het virus aangepast. We dragen mondkapjes, houden afstand en werken thuis. Het coronavirus heeft daarnaast nog iets teweeggebracht: het heeft ons gewezen op het belang van hygiëne. Hygiëne is vrijwel het enige wat wij als mensen kunnen doen om onszelf te beschermen tegen het coronavirus. Handen wassen en vooral veel ontsmetten. Schoonmaakbedrijven zijn onmisbaar in de strijd tegen het coronavirus. Organisaties en bedrijven gaan steeds vaker in zee met schoonmaakbedrijven in de omgeving van Limburg. Met een professionele reiniging van uw pand krijgt het coronavirus geen kans.

Het belang van hygiëne

Een hygiënische en schone werkplaats komt professioneel over op werknemers en klanten. Maar nog belangrijker: het voorkomt de verspreiding van ziektekiemen. Binnen een bedrijf werken veel verschillende mensen. Toetsenborden, computermuizen en -schermen, bureaus en koffiekopjes; allemaal verspreiden zij bacteriën en ziektekiemen. Ziek worden op het werk is vervelend. Voor u het weet zit u of uw werknemer een week thuis met griep. Sinds het coronavirus zijn intrede heeft gemaakt, is het nog belangrijker om goed te letten op de hygiëne in uw bedrijfspand. Wanneer dit virus rond woedt op uw bedrijf, bent u verder van huis. Professionals zijn nodig om uw bedrijf professioneel te laten reinigen en om verspreiding van het virus te voorkomen.

Benader professionals voor een grondige schoonmaak

Schoonmaakbedrijven zoals Schoonmaakcentrale Roermond, actief in de provincie Limburg, hebben ervaren werknemers met jarenlange ervaring. Zij hebben de juiste middelen en kennis van het vak om te zorgen dat uw bedrijfspand grondig gereinigd wordt en eventuele ziektekiemen en bacteriën geëlimineerd worden. Schoonmaakbedrijven in Limburg als deze kunnen met technieken als ultrasoon reinigen – waarbij zij onbereikbare plekken kunnen reinigen – de plekken aanpakken waar u of uw medewerkers zelf niet kunnen komen. Op die manier wordt u geholpen om uzelf en uw personeel gezond te houden. Zo krijgt het coronavirus geen kans. Ontdek daarom wat een schoonmaakbedrijf als Schoonmaakcentrale Roermond voor u kan doen en neem contact met hen op.

Warehousing of fulfilment, de verschillen

Nextmagazine

Dit artikel gaat over warehousing en fulfilment (fulfillment in het Engels). Het zijn beide logistieke diensten, maar wat houdt het ene in en wat het andere. Wat kiest u daarom voor uw bedrijf. Dit artikel helpt u bij die keuze.

Wat is warehousing

Warehouse is Engels voor magazijn. Een magazijn wordt voor de opslag van goederen gebruikt. Vaak is een gebouw daar speciaal voor ontworpen en gebruikt men daarin speciale hulpmiddelen, zoals vorkheftrucks. Afhankelijk van het type goederen, kan in een magazijn een veelheid aan verschillende soorten stellingen staan. Bijvoorbeeld stellingen die zijn gemaakt om gemakkelijke goederen op pallets in te kunnen plaatsen. Warehousing is het geheel van processen die met de opslag van goederen in een magazijn te maken hebben. Warehousing is een dienst die door logistieke dienstverleners wordt aangeboden. Een bedrijf kan zijn eigen magazijn(en) hebben, maar om diverse redenen kan dat bedrijf voor de opslag van goederen (tijdelijk) magazijnruimte zoeken. Dat kan gaan om een geheel magazijn, maar ook een gedeelte ervan. Doorgaans worden die magazijnen daar gebouwd, waar ze gemakkelijk bereikbaar zijn. Dat kan een van de redenen zijn waarom een bedrijf warehousing inhuurt.

Wat is fulfilment

Fulfilment laat zich in het Nederlands vertalen in vervulling, uitvoering en volbrenging. In de logistiek heeft dat betrekking op de orderafhandeling. Het gaat om alles vanaf de ontvangst van een bestelling tot de aflevering ervan aan de klant. Die klanten zijn normaliter geen particulieren, maar andere ondernemingen. Fulfilment is niet hetzelfde als e-fulfilment. In het laatste geval hebben we te maken met webwinkels. Die kunnen de gehele logistiek uitbesteden. Dat gaat dus verder dan fulfilment en de klanten zijn doorgaans particulieren. Als een dienstverlener al de opslagruimte biedt, is het een logische stap voor een bedrijf om ook de orderafhandeling daaraan uit te besteden. Als dat bedrijf een webwinkel is, dan praten we zoals gezegd van e-fulfiment, waarbij de letter e van elektronisch komt. Een webwinkel werkt namelijk in het algemeen volledig elektronisch en is niet ingericht om met de fysieke producten om te gaan. Er zijn logistieke dienstverleners die zich volledig op e-fulfilment toeleggen.

Fulfilment is warehousing plus

Fulfilment gaat en stap verder dan warehousing. U zou het warehousing plus kunnen noemen. De dienstverlener biedt niet alleen de opslagruimte, maar doet ook de orderafhandeling. Dat laatste betreft bijvoorbeeld de orderverzameling, het ompakken, het labelen en het verzenden van de goederen. Er kan zelfs assemblage plaatsvinden. Het gaat bij fulfilment normaliter om een langdurig samenwerkingsverband tussen bedrijf en dienstverlener, en niet om een tijdelijk dienst zoals de huur van opslagruimte.

https://surlogic.nl/nl/

Een ruime bedrijfsruimte huren in Almere

Heeft u bedrijf en wilt u bijvoorbeeld graag uitbreiden? Of bent u op zoek naar een andere locatie waar u zich permanent kunt vestigen? Als u een ruime en praktische bedrijfsruimte wilt huren in Almere, dan klopt u het best aan bij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvestiging. Deze expert is al meer dan 25 jaar professioneel makelaar in bedrijfsmatig onroerend goed binnen Flevoland. U kunt dus rekenen op de deskundigheid en vakbekwaamheid van deze makelaars en geniet steeds van professioneel advies en een persoonlijke dienstverlening. De medewerkers hebben een brede kennis van de regio, de markt en de economie én beschikken bovendien over een sterk netwerk van relaties. Dit komt u natuurlijk allemaal ten goede als u beroep doet op deze makelaar.

De geschikte bedrijfsruimte vinden

Het is niet altijd eenvoudig om de geschikte bedrijfsruimte te vinden voor uw onderneming, want de ruimte moet aan verschillende factoren voldoen. De makelaars van dit bedrijf staan u daarom graag bij als u in Almere een bedrijfsruimte wilt huren. Zij houden rekening met alle factoren zoals de locatie, de oppervlakte en de prijs én houden bovendien steeds uw wensen en doelen in het achterhoofd. Bovendien is Almere ideaal gelegen ten opzichte van verschillende grote steden; ideaal dus om hier een bedrijfsruimte te huren. Wist u dat deze makelaars u niet alleen helpen zoeken naar de geschikte ruimte voor uw organisatie? Daarnaast bekijken zij voor u ook de juridische en bouwkundige aspecten voor u. U geniet dus van efficiënte en volledige service als u bij deze professional in Almere een bedrijfsruimte wilt huren.

Contacteer deze specialist voor meer informatie

Wilt u graag een praktische en ruime bedrijfsruimte huren in Almere? Neem dan telefonisch contact op met de deskundige medewerkers van Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting en vraag meer informatie. U kunt dan meteen ook al uw vragen stellen en komt te weten wat deze specialist allemaal voor u kan betekenen.

https://vanwestrhenen-bog.nl/

Kies voor een Case wiellader of grondverzetmachine van hoge kwaliteit

Is uw landbouwmachine, zoals wiellader of grondverzetmachine, aan vervanging toe? Dan is een goede kwaliteit van de vervangende machine belangrijk. Kies dan voor een machine van Case, want een wiellader of grondverzetmachine van dit merk is altijd van de beste kwaliteit. Dat maakt uw werk een stuk makkelijker. Aan het goede materieel kan het in elk geval niet liggen. Het is sowieso een goede investering, want Case machines gaan altijd jarenlang mee. Het aanschaffen van een Case grondverzetmachine of wiellader bij Van der Vrande Bouwmachines heeft dus alleen maar voordelen.

Ontdek het ruime aanbod van deze expert

Wilt u weten waar u terecht kunt als u de beste landbouwmachines zoekt? Het antwoord op die vraag is niet moeilijk, want dat is natuurlijk Van der Vrande Bouwmachines! Bij deze expert vindt u alleen maar de beste grondverzetmachines, wielladers en andere apparatuur van de beste merken zoals Case. Dankzij het enorme aanbod vindt u hier zeker de machine die u zoekt. Dit hoeft niet altijd een nieuwe machine te zijn, maar het kan ook een hoogwaardige occasion zijn. Ook deze machines gaan nog heel lang mee. Het kopen van een tweedehands landbouwmachine is bijvoorbeeld een goed idee als uw budget even niet zo hoog is.

Tijdelijk een machine nodig? Huur er één!

Heeft u voor een tijdelijk project een Case wiellader, grondverzetmachine of een andere machine nodig? Dan is het huren van een dergelijk apparaat een goede optie. Zo hoeft u zelf het onderhoud, de stalling en de verplichte jaarlijkse inspectie niet te regelen. Zo blijft de investering gering en kunt u het geld besteden aan andere doeleinden binnen uw bedrijf. Ook als u een huurmachine zoekt heeft u bij Van der Vrande Bouwmachines een ruime keuze. Ontdek alle mogelijkheden bij deze specialist voor het kopen of huren van een machine. Zo kunt u zonder hoge kosten uw werk goed doen, of dit nu voor kortere of langere tijd is.

Koud bier serveren? Bij dit bedrijf kunt u een koelcel huren

Een koelcel of koelcontainer huren kan dé manier zijn om toch een koud biertje te kunnen tappen op een afgelegen festivalterrein. Het kan namelijk wel eens lastig zijn om genoeg koelcapaciteit te creëren op een plek die moeilijk te bereiken is. Gelukkig is daar Douven Verhuur, bij wie u een koelcel of koelcontainer kunt huren om toch dat koude biertje te kunnen serveren. Douven Verhuur is namelijk een betrouwbaar verhuurbedrijf dat, met veel ervaring in transport, precies weet hoe ze die koelcel of koelcontainer op uw festivalterrein moeten krijgen. Deze aanbieder en verhuurder is er echter niet alleen voor de grote organisaties. Een koelcontainer of koelcel huren kan ook bij een buurtbarbecue goed van pas komen!

Over dit bedrijf

Naast een koelcel of koelcontainer huren, kunt u voor meer services bij Douven Verhuur terecht. Ook toiletcontainers, podiumwagens en koelaanhangers kunnen door hen professioneel geleverd en geplaatst worden. Ze zijn gespecialiseerd in de verhuur van transport; u kunt hierbij denken aan trucks en trailers. Daarom kunt er ook van op aan dat het transport van hun eigen producten ook tot in de puntjes is geregeld. Lees hieronder hoe de levering in zijn werk gaat als u ervoor kiest om een koelcel of een koelcontainer te huren.

Levering van een koelcel of koelcontainer

Bij Douven Verhuur weet men dat u als organisator al genoeg te regelen heeft. Daarom willen ze het huren van de koelcel of koelcontainer en de levering die erop volgt zo gemakkelijk mogelijk maken. Als u ervoor kiest een koelcel te huren, betreft het een exemplaar met dubbele deuren, waardoor laden en lossen gemakkelijk gaat. Als u liever een koelcontainer wilt huren, wordt er in het geval van de HACCP koel- en vriescontainer een exemplaar bij u geleverd die een enkele deur heeft en een oprijplaat vooraan. Douven Verhuur heeft over alles nagedacht om voor u het gebruik van uw gehuurde koelcel of koelcontainer eenvoudig te maken. Zo bieden zij u te allen tijde de beste service aan.

Vergroot de veiligheid binnen uw bedrijf met toegangscontrole

Wilt u uw bedrijfspand beter beveiligen en meer inzicht krijgen in wie er wanneer binnenkomt, bijvoorbeeld via toegangscontrole? Schakel dan dormakaba in. Dit bedrijf biedt diverse producten, oplossingen en services aan voor een beveiligde toegang van gebouwen en andere ruimten. Ze hebben al meer dan 150 jaar ervaring in deze branche en u bent dan ook verzekerd van de hoogste kwaliteit, een uitstekende service en een deskundig team dat u overal bij helpt. Ze staan voor veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid en dit ziet u direct terug in hun dienstverlening.

De toegang tot bepaalde ruimtes eenvoudig beheren

Een van de vormen van beveiliging die dit bedrijf aanbiedt, is toegangscontrole. Door middel van SAP Access Control kunt u toegangscontrolebesturingen en toegangsterminals beheren en worden de toegangsautorisaties direct in SAP toegekend. Door deze vorm van toegangscontrole krijgt u inzicht in welke medewerkers toegang hebben tot welke inrichtingen. Daarnaast kunt u inzien op welke weekdagen en tijdstippen ze toegang hebben. Vervolgens kunt u de toegangsrechten eenvoudig definiëren en wijzigen met behulp van tijdprofielen, ruimtezones en speciale dagen. Zo weet u precies op welke dagen en tijdstippen er toegang verleend wordt voor bepaalde ruimtes en afdelingen.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u beter inzicht krijgen in de toegang van uw bedrijfspand? Dan is het laten installeren van toegangscontrole een goed idee. Vooral wanneer u een groot pand heeft waar het lastig is om alles te overzien, is dit een uitstekende oplossing. Daarnaast zijn er ook bedrijven die ruimtes hebben waar geen onbevoegden mogen komen. Ook voor dit soort bedrijven is dit systeem dé oplossing. Wilt u meer informatie over de toegangscontrole van dormakoba? Bekijk dan hun website of neem contact met hen op. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het formulier op hun website. Zij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

https://www.dormakaba.com/nl-nl

5 tips voor succesvolle werving en selectie

 

Als je op zoek gaat naar nieuw personeel omdat jouw bedrijf aan het groeien is of omdat je bijvoorbeeld gaat beginnen aan een nieuw project waarvoor je specifieke kennis in huis wilt halen, dan moet je ook op een goede manier aan de slag gaan. De werving en selectie is dan erg belangrijk en moet goed voorbereid zijn. Als je zelf aan de slag gaat, dan geven we je hiervoor verschillende tips die kunnen leiden tot een succesvolle werving en selectie van nieuwe werknemers.

1. Onderzoek wat je nodig hebt

Als je op zoek gaat naar geschikte kandidaten voor binnen jouw bedrijf, onderzoek dan wat je nodig hebt. Kijk naar de kwaliteiten en de kennis die de huidige werknemers in huis hebben en ga op zoek naar iemand die de kwaliteiten en talenten heeft waar je nog niet genoeg van hebt. Door variatie aan te brengen in het team op het gebied van kennis, kwaliteiten en vooral talenten, kun je een sterk bedrijf opbouwen of uitbouwen.

2. Kijk niet alleen naar diploma

Zoals in de eerste tip misschien ook al een beetje duidelijk werd, raden we aan om te kijken naar de talenten die iemand heeft. Kijk dus niet alleen naar een diploma of selecteer niet alleen mensen die een bepaalde achtergrond hebben. Nodig ook mensen uit waarvan je aan de hand van de brief denkt dat je daar een goed gesprek mee kunt hebben. Een diploma zegt immers ook niet altijd alles over iemand.

 

3. Maak gebruik van sociale media

De tijd dat je alleen een vacature in de krant plaatste ligt al ver achter ons. Door de komst van internet kun je eenvoudig een heel breed publiek gebruiken. Maak daarom ook gebruik van verschillende sociale media om jouw ideale kandidaat te vinden en aan te nemen. Door anders te denken en te werken kom je misschien mensen tegen die je anders niet op gesprek had gehad.

4. Ervaring zegt niet alles

Net als bij het vragen naar specifieke diploma’s is het ook niet aan te raden om alleen maar te zoeken naar mensen die al 10 jaar ervaring hebben in het vak, maar het liefst wel net afgestudeerd zijn. Dan wordt het vinden van een geschikte kandidaat een onmogelijke opdracht. Kijk daarom ook naar mensen die geschikt zijn voor de baan en juist nog ervaring moeten opdoen.

5. Maak gebruik van hulp

Je kunt ook mensen werven en aannemen door gebruik te maken van werving en selectiebureau Groningen. Dit bureau is gespecialiseerd in het vinden van geschikte professionals die aan de slag kunnen binnen jouw organisatie.