Altijd kunststof leidingen van de hoogste kwaliteit

Als u wist dat er een specialist op de markt is die continu streeft naar de verbetering van de kwaliteit van producten en diensten met behulp van gerichte innovatie, zou u deze dan inschakelen? Het antwoord is waarschijnlijk ‘ja!’. Dat is precies de reden waarom u voor een bedrijf kiest met decennialange ervaring. Niet alleen streeft Askové ernaar om processen en de organisatie dag in, dag uit, aan te passen en te verbeteren. Een goed en prettig werkklimaat voor werknemers is minstens zo belangrijk. Benieuwd naar de innovatieve producten, zoals kunststof leidingsystemen en installaties, in het assortiment? Bekijk de mogelijkheden alvast online of laat u informeren over de specificaties en mogelijkheden per product: telefonisch of op locatie in Veghel. Askové denkt graag met u mee voor de best denkbare oplossing binnen uw bedrijf.

De monteurs verzorgen montage van uw kunststof leidingen

Al uw nieuwe apparatuur installeren en de rest van de installatie ook aanleggen, dat is een van de vele specialisaties waarmee de vakmannen van expert Askové bij u aan de slag gaan. Het is dan ook niet zo heel vreemd dat tal van bedrijven u al voor gingen. De monteurs werken vanuit een grote expertise op het gebied van lassen/verlijmen, assembleren, monteren en inbedrijfstellen. En is uw gloednieuwe installatie met kunststof leidingen aangelegd? Dan wordt de installatie ingeregeld en conform specificatie afgeleverd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over de kunststof installaties? De specialisten bespreken graag de opties voor uw organisatie met u door.

Voorkom stilstand met onderhoud aan uw kunststof leidingen

U wilt koste wat het kost stilstand op uw goed lopende installatie voorkomen. Preventief onderhoud speelt hierbij een grote rol. De opgeleide monteurs van Askové bieden uw kunststof leidingen een jaarlijkse onderhoudsbeurt, op basis van vooraf vastgestelde data. Deze data wordt met u bepaald door het overeengekomen onderhoudsschema. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd en nemen de monteurs van Askové het onderhoud van uw complete installatie over. Dat is wel zo prettig om te weten, nietwaar? Een chemicaliënopslag, doseerinstallaties en luchtbehandelingssystemen: het zijn allemaal voorbeelden van installaties waar de monteurs jarenlange ervaring mee hebben. Wat voor kunststof installatie moet er bij uw bedrijf onderhouden worden?