Next Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een goed schoonmaakbedrijf gaat een stapje verder voor jouw kantoor in regio Utrecht

Als eigenaar of verantwoordelijke van een gebouw of meerdere kantoren in regio Utrecht, wil je een goed schoonmaakbedrijf aannemen voor de schoonmaak. Dit bedrijf moet niet alleen zorgen voor de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, maar je moet goed met ze samen kunnen werken en eventueel extra diensten kunnen gebruiken. Directschoon is een schoonmaakbedrijf voor de regio Utrecht dat jou vaste schoonmakers geeft. Zij voeren exact uit wat jij wilt dat ze doen en wat bij je past. Dat alles doen ze voor een hele mooie prijs.

Het voordeel van vaste schoonmakers

Directschoon maakt deel uit van het gerenommeerde landelijke schoonmaakbedrijf Gom Schoonhouden en is werkzaam in onder andere de omgeving van Utrecht. Ze werken met duizenden schoonmakers die zorgvuldig voor jou worden geselecteerd. Zo krijg je een vaste ploeg schoonmakers die kennis hebben van de taken die ze bij je moeten uitvoeren en die je elke dag weer terug ziet. Al gauw wordt het contact laagdrempeliger en voelt het alsof ze deel uitmaken van je bedrijf. Dat resulteert in een soepele communicatie, een goede samenwerking en een vertrouwensrelatie. Directschoon is een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van kantoren in regio Utrecht die dat als erg belangrijk ziet.

Uitmuntende flexibiliteit

Een ander punt waar dit schoonmaakbedrijf in uitblinkt is flexibiliteit. Je stelt zelf je contract samen in het portal, geeft exact aan wat je wilt dat ze doen en hoeveel uren ze daarmee bezig zijn. Daarna kun je het contract met dit schoonmaakbedrijf op elk moment aanpassen via dit portal en deze zo actueel houden. Ook de werkuren voor de schoonmaak van jouw kantoren waarvoor je betaalt zijn flexibel. Je betaalt bij dit schoonmaakbedrijf alleen voor de uren dat er gewerkt zijn, ook als dat minder is dan contractueel vastgelegd.

Ontdek de vele diensten van deze specialist

De opzegtermijn bij Directschoon is slechts één maand. Zij doen je dagelijkse kantoorwerkzaamheden, maar kunnen ook worden ingezet voor het reinigen van de tapijten, het lappen van de ramen en het aanvullen van je sanitaire artikelen. Voor de schoonmaak van kantoren schakel je altijd deze specialist in voor een uitstekende uitvoering.

Gerelateerde artikelen

Dankzij een boekhouder in de regio Nijmegen heeft u uw zaken op orde

Warehousing of fulfilment, de verschillen

Koud bier serveren? Bij dit bedrijf kunt u een koelcel huren