Next Magazine
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een lichtplan laten maken voor de horeca door een expert in Noord-Holland

Heeft u een horecabedrijf en wilt u dit graag zo goed mogelijk inrichten? Dan is een lichtplan belangrijk. Een lichtplan is een plattegrond voor uw lampen. Dit is erg belangrijk, want u wilt immers sfeer creëren in uw restaurant of horecagelegenheid en u wilt niet dat gasten in het donker komen te zitten of juist met teveel licht kampen. Wanneer u een lichtplan voor de horeca wilt laten maken, dan wilt u dit natuurlijk door een expert laten doen. In dat geval staat Dutch Light Pro uit Ridderkerk voor u klaar. Dutch Light Pro is hét bedrijf op het gebied van het ontwerpen van lichtplannen. Dit doen zij voor onder andere de horeca, het onderwijs, kantoorpanden, zorginstellingen en de woningbouw.

Hoe wordt een lichtplan gemaakt?

Een lichtplan voor de horeca in Noord-Holland wordt gemaakt in vier stappen. Eerst gaat u in gesprek en vertelt u wat uw ideeën zijn. Vervolgens zal de lichtdesigner zich buigen over uw wensen. Er wordt als tweede stap een schetsontwerp gemaakt, zodat u in ieder geval een goed beeld krijgt van wat ideaal is voor uw pand. Daarna komt er een definitief lichtplan en uiteindelijk wordt natuurlijk het plan in uw horecaonderneming gerealiseerd. Communicatie staat centraal wanneer u een lichtplan laat ontwikkelen door Dutch Light Pro in Noord-Holland. U kunt er dan ook op vertrouwen dat u altijd op de hoogte wordt gehouden middels 3D-visualisaties, tekeningen, lichtmetingen en energieberekeningen. Ook worden er alleen hoogstaande verlichtingsproducten aan u verkocht en wordt u voorzien van het beste designadvies. Daarom heeft dit bedrijf al voor ontzettend veel mooie merken mogen werken en hebben zij veel tevreden klanten.

Laat u adviseren

Wilt u graag dat Dutch Light Pro uit Noord-Holland een lichtplan voor de horeca voor u realiseert? Dan neemt u contact op voor een adviesgesprek. Een lichtplan is een vak apart en dit vraagt kennis en ervaring. Ook is het belangrijk dat er een goede visie is op kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing. Geef het allemaal uit handen en plan een gesprek middels de contactgegevens op de website.

https://www.dutchlightpro.nl/nl