Een ruim assortiment aan soorten onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek

Laat uw producten regelmatig diverse tests ondergaan om de voedselveiligheid te waarborgen en ermee te voldoen aan de wetgeving. Maar wie schakelt u nu in voor diverse testen en diensten? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een allergenen analyse en analyse waarbij Listeria monocytogenes en gisten worden toegepast. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken. Laat uw onderzoek of analyse of uitvoeren in 22 landen, zoals Australië, China, Mexico en Zuid-Afrika. Maar ook in Nederland zijn de specialisten u graag van dienst.

Houdbaarheidsstudies met onder meer een listeria analyse

Uw product verandert regelmatig en dat kan met alles te maken hebben. Zoals bijvoorbeeld het verzamelen van de juiste grondstoffen, maar ook de verpakking en hoe het in de schappen wordt gepresenteerd. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving

 voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.

Onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek, laat u over aan een gespecialiseerd bedrijf

Het is niet meer dan logisch dat voedselveiligheid bovenaan de prioriteitenlijst staat in alle gevallen. Daarom is het belangrijk om de voedselveiligheid van uw product over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf met kennis van zaken. De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen. Denk hierbij aan het ontwikkelen en invoeren van protocollen op het gebied van voedselveiligheid die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. Daarnaast schakelt u deze gespecialiseerde partij ook in voor diverse analyses, zoals een allergenen analyse en analyse met listeria monocytogenes. Ook verzorgt dit bedrijf verschillende onderzoeken zoals een salmonella onderzoek. Waar u ook gevestigd bent, overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek.