Gemakkelijk draadloos presenteren met Barco ClickShare

Barco ClickShare is een ideale oplossing als u iets draadloos wilt presenteren. De specialisten van InAVate leggen het systeem graag voor u aan. Doordat zij verstand van zaken hebben, lossen de specialisten binnen een handomdraai de kleine en grote storingen voor u op. Het kan zijn dat een Barco ClickShare even niet doet wat u wilt of dat het draadloos presenteren niet optimaal gaat door een storing. Wanneer u kiest voor een serviceovereenkomst van InAVate, staan zij 24 uur per dag voor u klaar. Alles om ervoor te zorgen dat uw storing zo snel mogelijk verholpen is.

Draadloos presenteren van informatie via narrowcasting

Veel bedrijven willen hun gasten en klanten informeren als zij een pand binnenkomen. Bijvoorbeeld over de ruimte waarin een presentatie gegeven wordt. Op die manier informeert een bedrijf de gasten die aan het wachten zijn op bijvoorbeeld hun afspraak. Een specialist zoals InAVate Audio & Video Solutions kan u helpen met het draadloos presenteren van informatie via narrowcasting. Van een afstand bepaalt u zelf welke informatie u via het beeldscherm laat zien. Of dit nu om tekst, afbeeldingen of video’s gaat. Met narrowcasting past u snel en eenvoudig uw content aan, zodat het aansluit bij de doelgroep, tijdstip en plaats.

Draadloos presenteren zorgt voor een beter verloop van uw vergadering

Bij een bijeenkomst met uw personeel is het handig om draadloos te kunnen presenteren. Met een draadloze microfoon kunt u uw collega’s immers makkelijker om hun mening vragen, wat iedereen dan goed kan horen. Uw kabel is nooit meer te kort en uw microfoonkabel zit nooit meer in de knoop. De specialisten van InAVate zorgen er samen met u voor dat uw vergadering soepel verloopt. Wanneer u kiest voor het draadloos presenteren, gaat u voor de hoogste kwaliteit op het gebied van audio en video tijdens een presentatie of evenement. Zit u in een vergadering en wilt u informatie met uw collega’s delen? Dan is het deelsysteem Barco ClickShare handig voor u. Deel met een klein apparaatje eenvoudig het beeldscherm van uw laptop, zodat alle beeldschermen van de deelnemers van de vergadering samengevoegd worden op een groot scherm voor een perfect overzicht. Dit is zowel mogelijk binnen het bedrijf als op afstand.