Haal het meest uit finance recruitment op de lange termijn

Tegenwoordig zetten veel bedrijven finance recruitment in als noodoplossing. Heeft u binnen uw bedrijf ook snel iemand nodig? Het liefst een finance professional die u meteen volledig kunt inzetten? Een dergelijke ‘plug & play’ functie is vaak een kortetermijnoplossing. U heeft een heel specifiek profiel opgesteld, want de kandidaat moet direct met alle systemen, protocollen en processen overweg kunnen. Daardoor duurt het wervingstraject natuurlijk langer, en bovendien betaalt u meer voor een kandidaat met zoveel ervaring. Denk in plaats daarvan eens op de lange termijn. Een kandidaat die wil, die actief meedenkt, de juiste financiële achtergrond heeft, en zich binnen uw organisatie verder kan en wil ontwikkelen. Dat zijn precies de kandidaten die Scope Finance in het vizier heeft. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden!

Ervaren personeel nodig? Dit finance recruitment bureau doet graag een duit in het zakje

Door te kiezen voor hulp bij werving door ScopeFinance, is de kans groot dat u een finance medewerker vindt die goed past bij uw bedrijf. Sterker nog, wie weet vindt u wel iemand die het hele bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Maar hoe? De vijver om in te vissen naar goede kandidaten is in de financiële wereld niet bijster groot, maar langs de oever gooien wel veel opdrachtgevers hun hengel uit! Schakel daarom Scope Finance in voor finance recruitment. Dankzij een groot netwerk biedt dit bureau u nieuwe kanalen, vijvers, waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Maak anders eens een kennismakingsafspraak en kom erachter hoe deze expert u de helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie!

Begeleiding van A tot Z bij finance recruitment

Heeft u het al gehoord? Er heerst momenteel een probleem in de wereld van finance. Veel oudere medewerkers staan op het punt om met pensioen te gaan. Dat terwijl er steeds minder jonge mensen voor de financiële sector kiezen. Dus hoe zorgt u er als ondernemer voor dat u de juiste kennis en ervaring aantrekt voor uw bedrijf? Scope Finance treedt graag op als verbinder tussen u als werkgever en geschikte kandidaten. Tijdens het finance recruitment proces wordt zowel de opdrachtgever als de kandidaat van A tot Z begeleid. Dat begint bij een intakegesprek waarbij wordt getoetst of de kandidaat qua ervaring, kennis en persoonlijkheid past bij uw bedrijf. Het traject eindigt met een evaluatie. Of eigenlijk eindigt het nooit, want het evalueren van het proces is natuurlijk nooit helemaal af.