Het Employee Benefits portaal geeft u een duidelijk overzicht van de loonverwerking

Het Employee Benefits (EB) portaal biedt vele voordelen voor uw bedrijf en uw werknemers. Zo vindt u eenvoudig de salarisspecificaties in een handig overzicht terug. Heeft u geen idee hoeveel uw werknemers afgelopen jaar zijn verzuimd? Met het EB Portaal is dit verleden tijd. Hier krijgt u namelijk verzuimoverzichten van al uw medewerkers. U weet meteen hoeveel dit uw bedrijf heeft gekost. Daarnaast worden de verlofrapportages van de werknemers getoond. Als werknemer vindt u eenvoudig online de jaaropgaven terug door middel van onze loonverwerking. Of u nu werknemer bent of de eigenaar van een onderneming, met dit digitale loket heeft u altijd een duidelijk overzicht voor al uw personele aangelegenheden. 

Met loonverwerking zijn uw vertrouwelijke gegevens zijn in goede handen

De gegevens van het personeel van uw bedrijf zijn zeer vertrouwelijk. Denk bijvoorbeeld aan paspoort- of bankgegevens. U wilt natuurlijk dat deze veilig zijn als de gegevens online worden geplaatst. Maak dan gebruik van loonverwerking door middel van het EB Portaal. Als u als werknemer of werkgever inlogt op het digitale loket, bevindt u zich in een beveiligde internetomgeving. U hoeft niet bang te zijn dat uw gegevens leesbaar zijn voor derden, want het portaal is beveiligd met de zogenaamde SSL sleutel. Daarnaast biedt het de zekerheid dat berichten niet gewijzigd kunnen worden. Dit digitale loket maakt het mogelijk dat u, als werknemer én werkgever, altijd op een veilige manier toegang heeft tot uw gegevens.

Maak gebruik van het transparante programma voor uw loonverwerking

Bent u van plan om gebruik te maken van het Employee Benefits portaal? Goede keuze! EB Portaal werkt zeer transparant. Uw loonverwerking en verzuimadministratie worden uit handen genomen en wordt verzorgd voor een vast jaarbedrag per werknemer. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voor dit vaste tarief maakt u voor al uw personele aangelegenheden gebruik van het digitale loket. Voor zowel de salarisverwerking, HR advisering, verlof als verzuim staat deze specialist voor u klaar. Als werkgever heeft u direct voordeel én uw werknemers profiteren mee. Doordat alles onder een dak zit, is de kans op het maken van fouten minimaal en behoudt u altijd het overzicht en de controle.