Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

Een sneeuwvlok en het hele land is in rep en roer. Het openbaar vervoer komt stil te liggen en de files bereiken recordlengtes. Kunt u nagaan wanneer de hele oprit voor uw huis is bedekt met sneeuw en ijs. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!

Houd het verbruik van uw opritverwarming eenvoudig in de gaten, dat scheelt een hoop geld!

Een opritverwarming kost natuurlijk stroom, maar wist u dat vrijwel verwaarloosbaar is als u deze goed instelt met een slimme meter. En daarmee draag u zelf ook nog eens uw steentje bij aan het ontlasten van ons klimaat. Niet dat dit betekent dat u zich bepaalde luxe hoeft te ontzeggen. Nieuwe opritverwarming bijvoorbeeld. Het houdt de oprit sneeuw- en ijsvrij in de winter, maar het verbruikt ook stroom. Kies daarom voor Heating Group International voor een opritverwarming met een slimme weersafhankelijke regeling. Dan maakt u gebruik van alle voordelen van opritverwarming, zonder dat u hiervoor veel stroom verbruikt. Win-win, toch?

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

Het aanleggen van een opritverwarming, dat kan niet zomaar iedereen voor u doen. Tenminste, niet als u gebruik wilt maken van maar liefst 15 jaar aan ervaring! Het gaat wel om uw huis en u wilt dat de opritverwarming zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.