Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Twee categorieën grondbewerkingsmachines

Als u een grondbewerkingsmachine wilt aanschaffen, heeft u de keuze uit twee categorieën. U kunt een machine kopen die diep in de grond kan om deze om te woelen (ploegen), of u kunt voor een machine gaan die de oppervlakte van de grond kan bewerken (zaaimachines en walsen). Welke machine voor u het meest geschikt is hangt af van de toepassing. Werkt u in de land- en tuinbouw? Dan heeft u waarschijnlijk een ander model nodig dan wanneer u werkt in de wegenbouw of industriesector. Bij Kruse Ootmarsum b.v. vindt u diverse grondbewerkingsmachines en kunt u eventueel om deskundig advies vragen.

Een ruim assortiment aan machines

Bij Kruse Ootmarsum b.v. vindt u een ruim assortiment aan machines voor verschillende branches. Naast grondbewerkingsmachines kunt u hier ook terecht voor zaaimachines, nat-droogzuigers, zoutstrooiers en dieseltanks. Bovendien biedt deze specialist alleen machines van topmerken aan zoals APV, Sauerburger, Brantner, Dücker en Schmidt. Welke machine u ook wenst aan te schaffen, u kiest altijd voor een product van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien helpen deze experts u graag op weg door deskundig advies te geven en u te helpen de beste machine te vinden voor uw toepassing. Dat is de service die u mag verwachten van een specialist als Kruse Ootmarsum b.v.

De voordelen van een dieseltank

Wilt u graag een dieseltank kopen bij deze specialist? Dan krijgt u die geleverd met een ADR-goedkeuring voor transport. Daarnaast hebben deze tanks nog vele andere voordelen:

  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Leverbaar in verschillende formaten
  • Geschikt voor meerdere soorten brandstoffen

Neem contact met ze op voor meer informatie

Wilt u graag een van de grondbewerkingsmachines of opslagtanks van Kruse Ootmarsum b.v. aanschaffen? Vraag dan gerust een offerte aan of bespreek de mogelijkheden voor uw toepassing met de experts van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder. U kunt hiervoor contact met ze opnemen via de website.