Next Magazine
Image default
Eten en drinken

Gezonde snack

Een gezonde snack hoeft niet uit groenten en fruit te bestaan want je kunt ook kiezen voor verschillende soorten noten. Een van deze gezonde soorten is noten Castania waar je zoveel van kunt eten als je maar wilt en het is nog lekker ook.

In noten Castania zit vitamines en aminozuren dat heel goed is voor je lichaam. In zaden en noten zit bovendien ook de gezonde vetten dat je lichaam nodig heeft. Zo is het mogelijk om de noten met fruit te mixen om er een heerlijke shake van te maken. Wat veel mensen tegenwoordig doen is een shake maken voor een gezonde start van de dag of een tussendoortje. Wat ze vaak echter niet weten is dat er ook vet in moet zitten om de vitamines door je lichaam te transporteren.

Voor de gezonde vetten kun je noten Castania door je shake heen doen zodat je alles hebt wat je lichaam nodig heeft. Naast in de shake kun je noten Castania ook gebruiken bij koken. Zo zijn er diverse gerechten dat heel lekker worden wanneer je er wat noten Castania erin doet. Denk hierbij aan chili con carne bijvoorbeeld of een bonenschotel.

fadiefood.nl/

denootsaeck.com/nl/

temafinefoods.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Barcodes op voedingsmiddelen

Hoe huur ik een goede cateringservice?

Volledige catering in Enschede aangeboden!