Next Magazine
Image default
Gezondheid

Donkere Vlekken Op Huid Verwijderen

Donkere Vlekken Op Huid Verwijderen

Wanneer je last hebt van donkere vlekken op de huid zou je deze het liefst zoals plakband eraf trekken. Helaas is dit niet zo eenvoudig. Wij gaan u daarom voorzien van alle informatie zodat u beter begrijpt waardoor u last heeft van donkere vlekken en mogelijk ook hoe u deze op een slimme manier kunt verbergen. Tevens gaan wij u de gouden tip geven binnen de hele cosmetica branche! Wij kunnen u nu al mede delen dat wanneer je ons advies goed opvolgt u binnen 5 weken de donkere vlekken op uw huid behoorlijk kunt verminderen!

Wat Veroorzaakt Donkere Vlekken Op De Huid

Om maar meteen met de deur in huis te vallen onderstaand de mogelijke oorzaak van de donkere huidvlekken. Aller eerst veroorzaakt onbeschermde blootstelling aan UVB straling ( zon licht ) voor een groei in het aantal pigmentdeeltjes. Zodra er teveel pigment op een kleine oppervlakte bij elkaar komt te liggen spreek je van een pigmentvlek. Pigmentvlekken ontstaan helaas sneller dan dat ze weer wegtrekken. Daarom geld de regel dat je beter het ontwikkelen van pigmentvlekken kunt voorkomen dan ze achteraf te camoufleren. 

Tips Om Donkere Vlekken Te Verminderen

– Koop een goede SPF crème, zodat je de schadelijke UVB niet je huid laat verpesten.
– Ga ook niet meer uren in de zon liggen bakken. Even kort zonnen is voldoende om bij te bruinen.
– Drink elke dag voldoende water, ons advies is zeker 2 liter per dag.
– Ga net iets gezonder leven. Drink minder alcohol en sla die vette snacks over.
– Eet meer groente, fruit en vette vis in plaats van vlees en bewerkt voedsel.
– Drink elke dag 1 glas melk.
– Ga meerdere keren per week sporten, of als dat te intesief is wandelen.
– Smeer Skinlight Whitening treatment op je probleemzones.

Voordelig En Pijnloos Donkere Vlekken Op De Huid Verwijderen

Er zijn eigenlijk 3 methodes om vlekken op de huid te verminderen. Wij zullen de eerste 2 even kort belichten: 1. Er zijn allerlei huis en tuin middeltjes die je huid iets kunnen oplichten. Denk aan melk drinken, citroensap, aardappelzetmeel etc. De werking hiervan is echter heel minimaal.
2. Je kunt allerlei redelijk dure huidbehandelingen ondergaan bij een cosmetisch arts of een schoonheidssalon. Over het algemeen geld de vuistregel, hoe sneller je resultaat hiermee krijgt hoe ongezonder het infeie voor je huid betreft. Natuurlijk kan het in extreme gevallen wenselijk zijn ongeacht de hoge kosten of de gevolgen op langer termijn.

Waar Koop Ik Crème Tegen Donkere Vlekken Op De Huid

Leuk dat u ook nog onze afsluitende alinea even doorneemt. Wanneer je net als de meeste vrouwen het liefst op safe speelt en toch qua kosten binnen een goed betaalbaar budget wilt blijven dan is Skinlight Whitening Treatment for all Skin types absoluut een aanrader. Deze huidvriendelijke whitening crème is PH neutraal en bevat geen parfum. Door de whitening formule maakt het de huid na ongeveer 3 – 5 weken langzaam lichter. U zult zien dat pigmentvlekken langzaam opgaan in de omliggende mooie huid. Uw huid gaat weer stralen.

http://www.skinlight.nl/skinlight/huid-bleken/