Next Magazine
Image default
Sport

Een ideale indoor tennisbaan voor het perfecte bedrijfsuitje

Tennissen hoeft natuurlijk niet alleen maar buiten; wanneer u een goede indoor tennisbaan tot uw beschikking heeft, kunt u ook binnen deze sport beoefenen. Dit is maar goed ook, want in Nederland zijn er niet altijd de perfecte weersomstandigheden om te tennissen. Een uitstekende indoor tennisbaan vindt u bij Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht. Deze tennishal is goed bereikbaar vanuit verschillende plaatsen uit de regio, zoals Aalsmeer, Uithoorn, Amstelveen, Amsterdam Zuidoost, Hilversum en Utrecht. Behalve dat u hier losse banen kunt huren, is het ook mogelijk om deel te nemen aan diverse zomer- en winterevenementen. Ook voor bedrijven worden deze georganiseerd, namelijk de bedrijfscompetities van oktober t/m maart. Deze zijn ideaal om aan teambuilding binnen het bedrijf te werken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Organiseer een sportieve én gezellige teambuildingactiviteit

Deze tennishal is voor iedereen geschikt: van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Daarom is een indoor tennisbaan bij Tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht uitermate geschikt voor een potje tennissen met uw collega’s! Een origineel idee, waarbij u op een plezierige en gezonde manier onderling werkt aan teambuilding. Huur één tot vijf tapijtgravelbanen af en wissel bijvoorbeeld om de beurt om, zodat iedereen een keer tegen elkaar heeft gespeeld. In de horecaruimte naast de indoor tennisbaan kunt u rustig met elkaar napraten over de dag of even pauzeren tussen de potjes door. Hier kunt u bovendien kiezen voor compleet verzorgde bedrijfsarrangementen. Het ideale bedrijfsuitje dus!

Reserveren doet u heel eenvoudig

Heeft u interesse gekregen in een sportieve ochtend, middag of avond? Controleer dan de beschikbaarheid van de banen en reserveer uw indoor tennisbaan bij Tennishal De Ronde Venen! U vindt deze hal aan de westrand van Mijdrecht (Wickelhof). Voor vragen kunt u altijd contact opnemen door te bellen of een e-mail te sturen. Hier weet u zeker dat u samen met uw (zakelijke) gezelschap een geweldige tijd zult beleven!

https://www.tennishalderondevenen.nl/