Next Magazine
Image default
Tuin en buitenleven

Een kruidenrijk grasmengsel voor de basis van een veehouderij

Een grasmengsel van kruiden zorgt ervoor dat de veehouderij weer terug naar de basis gaat. Pure Graze werkt maximaal samen met de natuur om zo de kosten te verlagen. Het bedrijf is een familiebedrijf dat twee verschillende producten heeft ontwikkeld. Het eerste is een grasmengsel van kruiden genaamd Saladebuffet. Het tweede is een natuur-inclusief bedrijfssysteem dat gebaseerd is op holistisch landbouw, namelijk: PG NxT-STEP® Farming. Door dit systeem volledig toe te passen, boekt u het hoogst mogelijke resultaat. Deze specialist heeft een grasmengsel van kruiden voor de veehouderij geproduceerd aan de hand van verschillende grassen, klavers en kruiden. Bij deze specialist profiteert u van een uitgebreide dienstverlening en jarenlange ervaring.

Wat heeft het bedrijf te bieden?

Sinds 2008 heeft deze specialist een kruidenrijk grasmengsel van de veehouderij ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit complete en gezonde voer voor uw vee creëert u door het grasland met kruidenmengsel te verrijken. Dit zorgt tevens voor een verlaging in krachtvoer, kunstmestkosten en veeartskosten. Ook bieden zij deskundig advies aan veehouders, NGO’S en overheidsinstellingen over duurzame landbouw. Dit advies heeft vooral te maken met hun zelfontwikkelde systemen. Ook houden zij zich bezig met het goedkoop produceren van melk. U kunt hier zelfs terecht voor het bestellen van zaden. Wanneer u de hoogste kwaliteit voer wilt bieden maakt u gebruik van het Chicorei- en smalle-Weegbree-zaaizaad.

Bezoek de website voor meer informatie

Als u het grasland zaait, verhoogt u de biodiversiteit van de wei. De planten die zich diep in de grond bevinden zorgen ervoor dat de kwaliteit van de bodem wordt verhoogd. Ook zorgt dit ervoor dat de droogteresistentie verbeterd wordt. Wanneer u meer informatie wenst over het grasmengsel van de veehouderij, bezoekt u de website van Pure Graze. Hier kunt u ook terecht wanneer u contact wilt opnemen met deze experts over hun diensten.