Next Magazine
Image default
Auto’s en Motoren

Betalingsmogelijkheden voor het parkeren bij Eindhoven Airport

Op zoek naar het beste tarief parkeren bij Eindhoven Airport? Dan bent je hier aan bij het juiste adres. Eindhoven Airport biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden voor het parkeren, waardoor reizigers de optie hebben om de meest geschikte oplossing te kiezen. In deze blog gaan we dieper in op de verschillende opties en de daarbij behorende tarieven.

Parkeerplaatsen

De parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Er zijn parkeerplaatsen voor korte- en lange termijn. Daarnaast zijn er ook speciale tarieven voor reizigers die een langere periode parkeren. De tarieven variëren afhankelijk van de gekozen parkeerplaats en de duur van het parkeren.

Parkeerabonnementen

Voor reizigers die vaak gebruik maken van Eindhoven Airport, wordt het aangeraden om een parkeerabonnement af te sluiten. Een parkeerabonnement biedt de mogelijkheid om langere periodes te parkeren tegen een voordeliger tarief. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waarbij de prijs afhankelijk is van de gekozen optie.

Betaalwijzen

Eindhoven Airport biedt verschillende betaalwijzen voor het parkeren. Reizigers kunnen betalen met contant geld, creditcard, bankpas of via een app. Ook kan er vooraf betaald worden, waardoor de kosten vooraf duidelijk zijn.

Parkeergarage

Op het terrein van Eindhoven Airport bevindt zich ook een parkeergarage. Deze garage biedt een veilige en overdekte plaats om te parkeren. De prijzen voor het parkeren in de parkeergarage variëren afhankelijk van de gekozen periode.

Parkeerapp

Voor het parkeren bij Eindhoven Airport is er ook een speciale parkeerapp. Met deze app kan een reiziger eenvoudig de parkeerkosten betalen. De app is gratis te downloaden en biedt een eenvoudige en veilige betalingsmethode.

Parkeercontrole

Om ervoor te zorgen dat er eerlijk betaald wordt voor het parkeren, controleert Eindhoven Airport de parkeerplaatsen. Er is een team van parkeercontroleurs dat de parkeerplaatsen regelmatig controleert op betaalwijze en verlopen betaaltermijnen.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Eindhoven Airport is gemakkelijk. De parkeerplaatsen zijn goed aangegeven, waardoor reizigers makkelijk de juiste parkeerplaats kunnen vinden. Ook is er een speciale parkeergarage, waardoor reizigers zeker weten dat hun auto veilig staat.

U kunt bij Eindhoven Airport parkeren met contant geld, creditcard, online betaling of via een parkeerabonnement. Met contant geld kunt u betalen bij de verschillende parkeerautomaten op het terrein. Creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express worden ook geaccepteerd. U kunt ook online betalen via de Eindhoven Airport website. Met een parkeerabonnement kunt u maandelijks parkeren tegen een voordelig tarief. Daarnaast biedt Eindhoven Airport ook speciale tarieven voor bedrijven, met kortingen voor langdurig parkeren. Zo kunt u kiezen uit een breed scala aan betaalmogelijkheden voor het parkeren bij Eindhoven Airport.

Met deze betaalmogelijkheden kunt u ervoor kiezen om op één dag te parkeren, of voor een langere periode. U kunt kiezen uit tarieven voor korte of lange termijn parkeren. Ook biedt Eindhoven Airport speciale tarieven voor groepen en voor personen met een beperking. Er zijn ook speciale tarieven voor het parkeren bij speciale evenementen zoals het Airport Festival. De tarieven zijn afhankelijk van de gekozen optie en de duur van het parkeren.