De perfecte wimpers

Wimperextensions One by One

Zo krijg jij de perfecte wimpers in een handomdraai

Haat jij vroeg opstaan, maar wil je tegelijkertijd dat je make-up on fleek is? Dan weten wij wel een oplossing voor je: wimperextensions one by one! Het maakt niet uit of je korte, rechte wimpers hebt, wimperextensions zijn in principe voor iedereen geschikt. Twijfel je nog of ben je gewoon erg benieuwd of het ook iets voor is? Maak dan vrijblijvend een afspraak met de wimperstyliste van Wimperextensions Apeldoorn. Zij kan al je vragen beantwoorden en jou adviseren of het nemen van wimperextensions goed bij jou past. 

Hoe gaat het in zijn werk?

De wimperextensions worden een voor een op je eigen wimperhaartjes bevestigd met speciale wimperlijm, vandaar de naam wimperextensions one by one. Je eigen wimpers worden dus als het ware verlengd op een zeer natuurlijk uitziende manier, al bestaan er wimperextensions in verschillende lengtes, diktes en krul. Wimperextensions Deventer kan je goed adviseren over welke look het beste bij jouw gezicht past. Dit hangt namelijk af van een aantal factoren zoals de vorm van je ogen, hoeveel make-up je normaliter draagt, je eigen wimperconditie, enzovoorts. Aangezien elke wimper wordt verlengd met een extension-haartje, zul je geleidelijk aan en op een natuurlijke manier de wimperextensions verliezen wanneer je eigen wimper uitvalt. Na ongeveer twee tot drie weken wordt het tijd om bij te vullen of een nieuw setje te laten plaatsen, afhankelijk van hoe snel de groeicyclus van je eigen wimpers zijn. Enthousiast geworden? Het zetten van een nieuw setje one by one wimperextensions kost €35. De prijs voor het bijvullen varieert van €15 (week 1) tot €30 (week 4). 

Wat je verder moet weten

Het grote voordeel van https://www.wimpergroeiserum.nl is dat je geen omkijken meer hebt naar je oogmake-up. Mascara, wimpergroeiserum, wimperkrultang, nepwimpers: deze worden allemaal verleden tijd als je wimperextensions hebt! Eyeliner of oogpotlood kan je gebruiken als je dat fijn vindt, maar dit hoeft zeker niet. Doordat de extensions dicht bij je wimperrand worden gezet, zul je vanzelf al een donkerdere rand rond je ogen krijgen. Let er verder ook op dat je geen producten met olie erin gebruikt voor je ogen (bijvoorbeeld make-upremover), want dit tast de lijm aan waardoor de extensions los kunnen raken. Verder vragen de wimperextensions weinig onderhoud. Kam ze af en toe door met een borsteltje om je wimpers gescheiden en fluffyte houden en je bent helemaal klaar om de dag te beginnen!

https://droomwimpers.nl