Next Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper in de regio Krimpen aan den IJssel voorziet u van een fris kapsel

Bent u op zoek naar een professionele kapper in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Dan is het een goed idee om eens langs te gaan bij Moniques Hairfashion. Dit is een kapsalon in Krimpen aan de Lek die over een ervaren en deskundig team beschikt. Bij hen worden mannen, vrouwen én kinderen netjes geknipt of voorzien van een nieuw, fris kapsel. Hierbij bieden zij te allen tijde een uitstekende service. Doordat de kappers op de hoogte zijn van de laatste haartrends, helpen zij u aan elke haarstijl die u maar wenst. Geef dus aan waar u behoefte aan heeft en laat uw haren knippen, stylen of verven bij deze kapper! Weet u al welk kapsel u wilt?

Uw haarwensen staan centraal

Deze kapper in de regio Krimpen aan den IJssel biedt u een totaalservice. Natuurlijk is het van belang dat uw haren op de juiste wijze geknipt worden, maar ook de service eromheen is erg belangrijk. De medewerkers van deze salon ontvangen u op vriendelijke wijze en bieden u indien gewenst een kopje thee of koffie aan. Zodra u aan de beurt bent, luisteren zij naar uw wensen. Tevens bieden de ervaren kappers u persoonlijk advies op maat, mocht u hier behoefte aan hebben. Uw eigen wensen staan te allen tijde centraal. Naast een knipbeurt kunnen mannen tevens bij hen terecht voor het bijwerken van hun baard. Dit wordt op erg zorgvuldige wijze verzorgd met behulp van een open mes.

Maak online een afspraak

Wilt u weten wat deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel voor u zou kunnen betekenen? Maak dan direct een afspraak met hen via hun website. Hier vindt u een online contactformulier, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van de medewerkers in de salon in Krimpen aan de Lek.

https://moniqueshairfashion.nl/