Next Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Verwezenlijken van vollere lippen

Natuurlijk mooie, volle lippen. Sommige vrouwen zijn ermee gezegend, anderen helaas niet. Vollere lippen zijn in veel landen een schoonheidsideaal. Om deze reden worden er daarom steeds meer manieren gevonden om je lippen een voller effect te geven. Er zijn veel goedkope oplossingen om het resultaat van vollere lippen te bereiken. Voordat we aan de slag gaan is het belangrijk dat je de lippen wel goed verzorgd, ongeacht de dikte. Vooral in de winter is hier extra aandacht voor nodig. De losse velletjes van schrale en gebarsten lippen kun je verwijderen met een lipscrub. Breng na de lipscrub altijd een lippenbalsem aan om ze glad en zacht te houden. 

Wat zijn de makkelijke tips om je lippen een voller effect te geven? Met een lipliner kan je de omtrek van je lippen tekenen. Wanneer je de lippen wat voller wilt hebben moet je buiten de lijntjes van je mondhoeken tekenen. Doe dit wel nauwkeurig anders kan het er gauw onnatuurlijk uit zien. Breng na de lipliner je favoriete lipgloss of lipstick aan. Na het aanbrengen van de lipkleur beng je een witte glans aan op je lippen door middel van een highlight. Je lippen worden lichter waardoor je lippen nog voller lijken.  Deze tips kun je makkelijk volgen met weinig producten voor toch een mooi resultaat. 

Tegenwoordig willen veel mensen vollen lippen met fillersDoor middel van een fillerbehandeling worden je lippen opgevuld. Mensen zien deze ingreep steeds meer als een normale zaak, terwijl dit een vrij dure en pijnlijke ingreep is. Op www.faceland.nl kun je meer informatie vinden als je er geïnteresseerd in bent. Wanneer je niet met volle lippen bent geboren zijn er alsnog veel manieren om dit wel te verwezenlijken. Of je hier veel geld aan wilt besteden of liever low budget aan de slag wilt gaan is aan jou. 

http://faceland.nl/