Next Magazine
Image default
Beauty en verzorging

Welke verschillende herenkapsels zijn momenteel populair?

Je kent het wel, je haar wordt weer wat aan de lange kant en je vrouw/vriendin zegt weer eens dat het tijd is om een frisse coupe te gaan scoren. Je wilt er natuurlijk wel hip en bij de tijd uitzien, daarom gaan we in dit artikel voor jou inzichtelijk maken welke herenkapsel momenteel populair zijn. Met een van deze frisse kapsels ben jij weer helemaal het mannetje.

Huidige populaire kapsels

Op het moment van spreken zijn er verschillende kapsels voor heren enorm populair, welke kapsel dat zijn kan je hieronder vinden.

French crop

De french Crop is momenteel populair door de spannende telivisieserie “Peaky Blinders”. Als je deze serie hebt gekeken, weet je al precies over welk soort kapsel wij het hebben. De French crop heeft een fade aan de zijkanten van het hoofd, door de wat langere haarlengte plus de textuur op de bovenkant van het hoofd zorgt ervoor dat dit een gemakkelijk kapsel is om te stylen en past het tenslotte ook op bijna elke gezichtsvorm. Het is het ideale kapsel voor de man die er verzorgd uit wilt zien zonder veel tijd aan het kapsel te besteden.

De undercut

Bij dit kapsel zijn de zijkanten net zoals bij de French crop kort geschoren, de lengte aan de bovenkant is vaak langer tot vrij lang. Als je het lang laat is het niet aan te raden om het haar naar voren te stijlen, dan zie je namelijk niets meer. Met de wat langere variant staat het goed als je het naar achteren kamt.

De quiff/kuif

Dit kapsel is bij elke man bekend. Het komt neer op de welbekende kuif. Hiermee heb je dus veel mogelijkheden, zo kan je de kuif naar links, rechts naar voren of naar achteren doen.

De buzz cut

De buzz cut is het meest simpele kapsel dat er bestaat. Het is het laatste stadium voordat je kaal gaat, heel kort haar dus. Dit kapsel moet wel met je gezichtsvorm matchen anders gaat het er misschien voor jou niet zo heel mooi uitzien. Voor dit kapsel is totaal geen onderhoud of styling nodig. Voor de man die prioriteit stelt aan efficiëntie is dit het beste kapsel dat er bestaat.

Mocht je nou na het lezen van dit artikel weten welk kapsel je wilt nemen en woon je in de buurt van Amsterdam? Ga dan naar Ron Hairstudio, dit is een kapper in Amsterdam.