Next Magazine
Image default
Bedrijven

Als het om hallenbouw (zowel hout-, staal- als betonbouw) gaat is staalconstructiebedrijf Molenschot

Een bedrijfshal bouwen, dat wilt u toch niet overlaten aan ‘zomaar een bedrijf’ vlakbij u in de buurt? Wij adviseren u van harte om zaken te doen met een erkende bouwspecialist die over moderne machines en gereedschappen beschikt, duurzaam werkt, eersteklas materialen gebruikt, scherpe prijzen hanteert (zodat de bedrijfshal bouwen kosten niet uit de hand lopen!), gediplomeerde en gemotiveerde vakmensen in dienst heeft én zich aan alle afspraken houdt. Molenschot Industriebouw voldoet aan al deze eisen en daarom wordt deze firma als een van de betere constructiebedrijven gekwalificeerd.

Molenschot is van oorsprong Belgisch. Klanten komen uit heel België en uit alle delen van Nederland. De expertise bestaat uit autogarages, bedrijfshallen met of zonder kantoor, industriehallen en productiehallen, logistieke gebouwen, projectontwikkeling, showrooms en utiliteitsbouw.

Laatstgenoemde term lichten we toe. Utiliteit staat voor bruikbaarheid, nuttigheid en toepasbaarheid. Het gaat dan ook om bouwconstructies met een specifieke functie: werken, recreëren of sporten bijvoorbeeld. Voorbeelden van dit soort gebouwen zijn bioscopen, energiecentrales, fabrieken, garages, kantoren, opslagloodsen, scholen, sporthallen / -complexen, vakantieparken, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen.

Molenschot Industriebouw timmert al flink wat jaren succesvol aan de weg. Over de bedrijfsgeschiedenis lezen we op www.molenschot.com: “ Molenschot Industriebouw is opgericht begin jaren 90 als eenmanszaak en groeide snel uit tot een toonaangevend bedrijf en grote speler in de industriebouw met eigen uitvoerend personeel. (…) Onze realisaties gebeuren zoveel mogelijk met eigen mensen. Vanaf het tekenwerk en engineering , net als de uitvoerende werken zoals funderingswerken, metselwerken, montage van de constructie, dak- en wandbeplating en overige afwerkingen. (…) “ Al sinds de oprichting ruim 30 jaar geleden neemt Joost Molenschot de dagelijkse leiding op zich. Joost startte destijds een eenmanszaak, maar wist snel een vakkundig team aan hoog opgeleide professionals om zich heen te verzamelen. De lijntje zijn kort. De communicatie is open en eerlijk. Zowel onderling als naar de klant toe. Molenschot Industriebouw heeft het de afgelopen jaren voor elkaar gekregen vele tientallen moderne, toekomstbestendige, strak vormgegeven en duurzame gebouwen neer te zetten in België en in Nederland. Voorbeelden? Kijkt u op de website onder het kopje ‘realisaties’.

https://www.molenschot-industriebouw.nl