Next Magazine
Image default
Bedrijven

Een lelijke eend huren?

Misschien heb je er zelf vroeger een gehad, of je vader, of je misschien zelfs je oma: een lelijke eend. Dan zul je daar ongetwijfeld bijzondere herinneringen aan hebben. Tegenwoordig zie je ze niet veel meer in het verkeer. Ze voldoen dan ook niet aan de eisen die de meeste mensen stellen aan hun auto. Waar ze echter wel heel geschikt voor zijn, is een dagje uit voor jou en je vrienden. Wil je een heel ander en bijzonder uitstapje? Huur dan eens een Citroën 2cv en maak een roadtrip door Nederland.

Het lelijke eendje

Officieel heet hij de Citroën 2cv maar wie gebruikt die naam nog? Veel bekender is deze nostalgische auto onder de naam ‘Eend’ of ‘Lelijk eendje’. Ze worden al jaren niet meer gemaakt en inmiddels zijn de nog rijdende eendjes echte oldtimers, maar veel mensen zullen er nog goede herinneringen aan hebben. Wil je nog eens terug naar die goede oude tijd, of wil je juist voor het eerst in een eend rijden, dan kun je bij huureenoldtimer.nl een lelijke eend huren. Met het dak open voel je de wind door je haren en waan je je in de jaren zestig.

Een eend huren

Een oldtimer huren is altijd een garantie voor een bijzonder dagje uit. Je kunt gaan en staan waar je wilt, de auto brengt je er. Natuurlijk kun je zelf een mooie route uitstippelen, maar je kunt ook een speciale tocht boeken, compleet met puzzeltocht als je dat leuk vindt. In het voorjaar is er bijvoorbeeld de Bloesemtocht. Je krijgt dan de mooiste delen van de Betuwe te zien. En wat dacht je van een high tea of picknick onderweg? Laat je lekker verwennen! Kortom, een dagje een eend huren met je gezin of je beste vrienden levert je een onvergetelijke ervaring op.