Next Magazine
Image default
Bedrijven

Een oldtimer als trouwauto

Tussen alle moderne en strak vormgegeven auto’s op de weg is een oldtimer een opvallende verschijning. Een oldtimer is dan ook een vaak gekozen optie voor trouwvervoer. Het geeft een bijzonder en luxe gevoel om in een prachtige oude auto rondgereden te worden op de mooiste dag van je leven. Zeker als de auto versierd wordt met een mooi bloemstuk of andere versiering is het een lust voor het oog. Niet alleen vanaf de zijlijn is het een prachtig gezicht, ook als je in de auto zit kijk je vaak de ogen uit.

Klassiek of ludiek

Het algemene beeld bij een trouwauto oldtimer is vaak de klassieke Rolls Royce, Ford of Cadillac. Natuurlijk zijn dit prachtige auto’s en ze passen perfect bij een bruiloft met een klassiek thema. Voor mensen die verder out of the box denken zijn er echter ook andere modellen waar minder vaak aan gedacht wordt, zoals bijvoorbeeld een Volkswagen Kever of Vintage Sportwagen. Meer ludiek dan klassiek, maar evengoed een mooie oldtimer. Deze modellen zijn minstens zo opvallend en een belevenis om in te rijden.

Zelf rijden of een chauffeur

Er zijn auto’s die door een chauffeur gereden worden, wat natuurlijk voor een extra luxe gevoel zorgt. In kleine modellen met een beperkte ruimte, zoals een sportieve Ferrari of Corvette, wordt dit lastiger en dan is zelf rijden ook een optie. Een unieke kans om met een bijzondere auto de weg op te mogen.

Voor ieder budget

Ook als de bruiloft een minder traditioneel thema heeft, kan een oldtimer dus een prachtig vervoersmiddel zijn. De grote verscheidenheid aan oldtimer trouwauto’s heeft ook als voordeel dat ook voor stellen met een lager budget een mooi vervoersmiddel te vinden is. Via Jouwtrouwauto.nl vind je alle mogelijkheden en kun je gemakkelijk selecteren in het grote aanbod. Voor iedereen is het perfecte trouwvervoer te vinden.

Gerelateerde artikelen

Veilig de camper in

Zonnepanelen voor een groene toekomst

Het halen van een rijbewijs