Next Magazine
Image default
Bedrijven

Zo creëer je je droomleven!

Het leven is lang niet altijd wat je ervan verwacht had. Niet overal heb je invloed op. Maar, het is zeker wel mogelijk om zoveel mogelijk je ideale leven te leiden. Uitgezonderd natuurlijk extreme omstandigheden. Hoewel er soms ook mensen juist vanuit een extreem moeilijke situatie omhoogkomen en van daaruit zeer krachtig hun droomleven gaan leiden.

Wat is je droomleven?

Niet iedereen heeft een visualisatie of een idee over hoe zijn, haar of hen droomleven eruitziet. Dat hoeft ook niet altijd. Zelfs niet om je eigen droomleven te creëren. Je kunt wat je droomleven is ook vereenvoudigen in: waar wil ik minder van en waar wil ik meer van?

Het voordeel van deze aanpak is dat je zo stapje voor stapje te werk kunt gaan. Je hebt daarmee ook een minder vastomlijnde koers en dat geeft je de flexibiliteit om je gevoel te volgen. Pas daarbij wel op voor impulsiviteit, dat is namelijk natuurlijk wel iets anders dan je gevoel volgen.

Werk Curaçao

Hoe doe je dit nu praktisch gezien? Stel je houdt van werken in de zorg. Alleen de haast die mensen in Nederland hebben spreekt je niet aan. Bovendien zou je graag wel in een wat warmer land willen wonen, de kou die er in Nederland zo af en toe is, trek je slecht. Is dit voor jou het geval? Dan is misschien werk in Curaçao of Spanje wel wat voor jou. Vind je het werk in Curaçao te ver van Nederland, dan is Spanje wellicht een betere keus. Maar als je erg gebonden bent aan de Nederlandse taal, dan past werk op Curacao in een gebied waar je je goed verstaanbaar kunt maken met Nederlands, wellicht een betere optie.

Kortom? Het is de kunst om te volgen wat bij je past en soms kom je daar gaandeweg achter. Een reis die je vast ook mooie dingen gaat opleveren.

https://healthz.eu/