Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Bij deze specialist vindt u een Wanders gaskachel die bij u past

Wilt u graag een kachel aanschaffen om de koude maanden een beetje goed door te komen? Bij kachelhandelaar Fuego vindt u de mooiste en beste Wanders gaskachels en pelletkachels in Hengelo. De showroom is gelegen in Holten, in de regio Twente, maar ook als u niet in de buurt van Holten woont, is het mogelijk om de Wanders gaskachel en de pelletkachel in Hengelo in uw huis te krijgen. Via de webshop kunt u deze namelijk vanuit heel Nederland bestellen en worden deze bij u thuisbezorgd.

Wat biedt het bedrijf?

Fuego biedt een erg ruim assortiment. Zo is er altijd een geschikte Wanders gaskachel of een pelletkachel in Hengelo voor u te vinden. Maar het bedrijf biedt ook andere soorten kachels, zoals houtkachels en buitenkachels. U kunt er zelfs een barbecue kopen. Bovendien kunt u er terecht voor diverse accessoires wat betreft kachels en haarden. Denk hierbij aan producten voor een Wanders gaskachel of pelletkachel uit Hengelo. Ook zijn er verschillende losse onderdelen voor de kachels te koop.

Meer over deze specialisten

De winkel staat bekend als dé kachelspecialist. Niet alleen biedt het bedrijf producten van de beste kwaliteit, de klanten worden ook nog eens goed geadviseerd door de medewerkers. Het personeel snapt als geen ander dat het kopen van een kachel geen kleinigheidje is, en heeft als belangrijkste doel dat u als klant met het juiste product naar huis gaat. U krijgt op een eerlijke manier advies, zonder bijbedoelingen. Alle voor- en nadelen van een kachel worden met u besproken.

Lees uitstekende klantenreviews

De klantenreviews over het bedrijf zijn bijna unaniem positief. Het is dan ook niet voor niets dat de kachelspecialist wordt beoordeeld met een 9,1. Dit cijfers is gebaseerd op 141 individuele beoordelingen. De klanten zijn erg enthousiast over de Wanders gaskachel en de pelletkachel in de regio Hengelo, evenals over de andere producten van de kachelhandelaar. Ook zijn ze zeer te spreken over de service.