Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Krijg hulp bij de procedure van schuldsanering in regio Rotterdam

Heeft u schuldhulpverlening nodig in Rotterdam van een partij die u gedurende het hele proces ondersteunt, bijvoorbeeld op het gebied van schuldsanering? Maak dan kennis met Modus Vivendi uit Zwijndrecht. Hun specialisten hebben ervaring in de vele facetten van schuldhulpverlening, voor zowel particulieren als bedrijven in Rotterdam en de wijde omgeving. Van werkgevers en overheidsinstellingen tot crediteuren en ondernemers; iedereen met problematische schulden kan aankloppen bij het gespecialiseerde team van Modus Vivendi. Een van de onderdelen van schuldhulpverlening is de hulp bij de procedure van schuldsanering in regio Rotterdam. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor u wanneer u deze ondersteuning nodig heeft.

De procedure van schuldsanering in het kort

In Nederland is de schuldsanering opgesplitst in twee trajecten. Ten eerste is er het minnelijk traject. Hierin wordt buitengerechtelijk getracht de schulden op te lossen. Dit gebeurt direct met de schuldeiser(s). Middels een duidelijke betalingsregeling van meestal drie jaar, worden de schulden afgelost. Tijdens deze drie jaar draagt iemand alles af dat hij verdient of ontvangt boven het zogeheten Vtlb (Vrij Te Laten Bedrag). Wanneer het minnelijk traject succesvol wordt afgerond, ontvangt de schuldenaar een kwijtschelding van de restschuld. Komt u er als ondernemer of particulier uit Rotterdam niet uit gedurende het minnelijk traject binnen de procedure van schuldsanering? Dan is er nog een wettelijk traject, waarbij er wel een rechter aan te pas komt. Ook hierbij biedt de schuldhulpverlening van Modus Vivendi uit Zwijndrecht, nabij Rotterdam, mogelijkheden en oplossingen. U ontvangt altijd complete en professionele begeleiding, zodat de kans op succes zo groot mogelijk is.

Vraag naar meer informatie over schuldhulpverlening nabij Rotterdam

Voor meer informatie over schuldhulpverlening voor u als particulier of voor uw bedrijf in Rotterdam, bezoekt u de website van Modus Vivendi. Hier staat alles uitgebreider uitgelegd en vindt u de contactgegevens van dit bedrijf. Aarzel niet om contact met hun specialisten op te nemen om uw situatie uit te leggen. Dit geldt ook wanneer u informatie wilt over bijvoorbeeld beschermingsbewind of dwangakkoorden.