Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Uw belangen staan bij advocatenkantoor in Nijmegen voorop

Zit u midden in een burenruzie over de erfgrens? Bent u naar een advocaat geweest, maar twijfelt u over het advies dat u heeft ontvangen? Of heeft u een juridisch geschil met uw werkgever? Schakel dan een advocatenkantoor met veel ervaring in. Zo’n advocatenkantoor is NOME advocaten in Nijmegen. Zij adviseren, onderhandelen en communiceren op professionele wijze, waarbij de belangen van zowel particulieren als ondernemers worden behartigd. Zij zijn namelijk van vele markten thuis. Zo houden de advocaten zich dagelijks bezig met bouwrecht, ondernemingsrecht, onteigeningsrecht en arbeidsrecht. Wanneer en waarvoor schakelt u dit allround advocatenkantoor in?

Advocatenkantoor in Nijmegen is gespecialiseerd in familierecht, ICT-recht en meer

NOME advocaten helpt u als u problemen heeft met diverse rechtsvormen. Hierbij kunt u denken aan familierecht, ICT-recht, arbeidsrecht en onteigeningsrecht. Omtrent uw geschil ontvangt u een advies en staat de advocaat u bij in de rechtbank als het tot een proces komt. Hierbij stelt uw advocaat te allen tijde een plan van aanpak op, waardoor u weet waar u van op aan kunt.

Niet eens met een uitspraak? Schakel dit advocatenkantoor in!

Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met de uitspraak van een rechter in hoger beroep, is het verstandig om een advocaat in de arm te nemen. NOME advocaten neemt uw situatie onder de loep en of uw zaak in aanmerking komt om in cassatie te gaan. De uitspraak van het gerechtshof wordt onderzocht door specialisten om te kijken wat anders had gekund. Daarna wordt er een plan opgesteld en doet het advocatenkantoor in Nijmegen er alles aan om ervoor te zorgen dat de uitspraak gunstig uitvalt.

Neem contact op met het advocatenkantoor in Nijmegen

Voor alles rondom verschillende rechtsvormen in Nederland kunt u terecht bij dit advocatenkantoor in Nijmegen. Maak via de website eenvoudig een afspraak of ga eens langs op het kantoor. Het hele team staat voor u klaar!