Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Schakel Ontstoppingsdienst Amsterdam in

Afgelopen week bleek mijn afvoer verstopt. Het water in de gootsteen liep niet goed weg. De badkamervloer liep langzaam onder water. Ik was alleen thuis en raakte in paniek. Niet wetend wat te doen ging ik op zoek op het internet. De eerste site die ik opende was www.ontstoppingsdienst-amsterdam.nl. Ik belde de dienst via het nummer en kreeg meteen een specialist aan de lijn. Hij vertelde me dat ik rustig moest blijven en stelde een aantal vragen. Daarna vertelde de specialist wat de oorzaak was en hoe het probleem verholpen kon worden. Voor de zekerheid maakte ik een afspraak met de dienst. Binnen een uur stond er een specialist op de stoep. Na een korte inspectie ging hij aan de slag, waarna het probleem binnen een mum van tijd opgelost was. Ontstoppingsdienst Amsterdam is kortom een goed bedrijf met vriendelijke service.

 

Kosten ontstoppingsdienst-amsterdam.nl

Voordat de vakman het riool ontstoppen Amsterdam gaat uitvoeren, is het handig om te weten hoeveel het gaat kosten. Daarom geeft de dienst na een paar vragen aan de telefoon een kostenindicatie. Je kunt je afvragen waarom www.ontstoppingsdienst-amsterdam.nl de kosten niet op hun site heeft staan. Dit komt doordat de kosten van veel factoren afhankelijk zijn. Je kunt hierbij denken aan de volgende factoren:

 

  • De aantal benodigde arbeidsuren

  • De benodigde materialen

  • De soort woning

  • De complexiteit van het probleem

 

Zelf aan de slag

Wil je toch eerst zelf proberen het probleem op te lossen? Hier lees je een paar tips.

Een plopper is natuurlijk een van de makkelijkste manieren om een verstopping te verhelpen. Je plaatst het rubberen gedeelte op de afvoer. Beweeg vervolgens krachtig de houten steel op en neer. Door de druk kan de verstopping worden weggespoelt. Als dit niet heeft geholpen kan je door naar de volgende stap. Giet een zakje bakpoeder met een liter azijn in de wc. Wacht 15 minuten en spoel het vervolgens door. Wanneer er nog steeds geen resultaat te zien is raad ik toch aan ontstoppingsdienst-amsterdam.nl in te schakelen. Dan weet je zeker dat het probleem wordt verholpen.

 

https://www.ontstoppingsdienst-amsterdam.nl/rioolservice