Next Magazine
Image default
Dienstverlening

Waarom zijn clip-in hair extensions zo populair?

Clip-in hair extensions zijn erg populair onder de schoonheden in Hollywood omdat het een gemakkelijke en veilige manier is om meer volume of lengte toe te voegen aan het haar en omdat je het uiteindelijk ook weer heel eenvoudig kunt verwijderen. Veel Hollywood-sterren zoals Jessica Simpson en Eva Longoria maar bijvoorbeeld ook Parijs Hilton gebruiken ze steeds weer om hun haar langer en voller te laten lijken, maar ook om de kleur gemakkelijk te kunnen laten veranderen. De soort en de kleur extensions die ze gebruiken, is gewoon afhankelijk van de gelegenheid waar ze naar toe gaan en de outfit die ze dragen. 

Als jij ook van plan bent om premium extensions te gaan gebruiken, maar niet zeker weet of dit permanente schade aan je natuurlijke haar kan veroorzaken, dan moet je misschien eens de clip-in extensions proberen. Ook met deze extensions kun je kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren en lengtes. En afhankelijk van je budget kun je voor clips-in extensions van menselijk haar of synthetische vezels kiezen. Nogmaals, deze extensions zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan stijlen en je hebt bijvoorbeeld één stuk of multi-stuk systemen.

Het maakt eigenlijk niet uit voor welke soort clip-in extension je kiest, ze zijn altijd een stuk goedkoper dan de permanente extensions en ze zijn ook veel makkelijker te onderhouden. In tegenstelling tot de permanente extentions, die door een deskundige haarstilist moeten worden aangebracht, kun je de clip-in extensions gemakkelijk zelf aanbrengen. Met een beetje oefenen, zul je het snel onder de knie krijgen en kun je binnen enkele minuten je extensions bevestigen en zal het lijken alsof je nooit anders gewend bent geweest!

Zodra je eraan gewend bent om ze in je haar aan te brengen, kun je zelfs gaan experimenteren met verschillende stijlen. Je kunt de clip-in hair extensions ook zelf naar je eigen wens en smaak aanpassen. En als je ze niet wilt föhnen, golven of krullen, doe je ze gewoon in je haar zoals ze zijn en creëer je weer een nieuwe look zonder dat je kostbare uren nodig hebt om je haar te doen. Het enige wat je hoeft te doen is:

Als je het nog niet eerder hebt geprobeerd, zul je het vast leuk vinden om te weten dat de clip-in hair extensions in combinatie met de meeste haartypes kunnen worden gebruikt en dat het gebruik hiervan niet zal leiden tot het breken van je natuurlijke haar en dat het ook niet voor haaruitval zal zorgen. Een ander voordeel van het gebruik van deze clip-in hair extensions is, dat ze als je de zorg hebt genomen om ze aan te passen aan je eigen haarkleur en type haar er niet onnatuurlijk zullen uitzien.

 

 

 

https://www.oxyextensions.nl/premium-line