Next Magazine
Image default
Entertainment

Oktoberfeest

Maak kennis met het Oktoberfeest. Een groot volksfeest uit München, Duitsland. Het is het grootste bierfeest van de wereld. Meer dan vijf miljoen mensen komen hier in totaal samen om bier te drinken en te feesten. In tientallen sfeervol versierde tenten wordt er bier gedronken en gefeest. De inwoners komen in hun klederdracht naar het Oktoberfeest om de pullen bier te verdelen. Rondom het terrein waar het feest georganiseerd wordt is een kermis. Je beleefd zo een afwisselend feest dat in totaal twee weken duurt. De afgelopen jaren is het Oktoberfeest uitgebreid naar meerdere Duitse steden en zelfs in Nederland te vinden. In München is zelfs een speciaal terrein aangelegd om jaarlijks het Oktoberfest te organiseren. Alleen lokale bierbrouwers mogen hier hun bieren serveren en een tent inrichten. In de grootste tent is er ruimte voor 10.000 feestende Duitsers. Uiteraard komen er de laatste jaren ook steeds meer toeristen af op het grootste bierfeest van de wereld.

Maak jouw feest compleet met een DJ bruiloft huren

Vergeet de traditionele bandjes met een DJ bruiloft huren zorg je ervoor dat iedereen op de dansvloer komt. Iedereen is welkom op de dansvloer en de DJ probeert ook echt iedereen uit te nodigen. Het voordeel van een DJ is dat hij werkelijk alles kan draaien wat er is. Dus denk aan de oude klassiekers voor opa en oma tot de laatste hits voor het jonge publiek. Met een DJ bruiloft huren zorg je ervoor dat het een geslaagd feest gaat worden. Natuurlijk is je bruiloft je mooiste dag van je leven. Je wil dan natuurlijk wel dat het echt een geslaagd feest gaat zijn. Met een DJ bruiloft huren weet je zeker dat je een echte smaakmaker te pakken hebt. Je weet dat je iemand aanwezig hebt die het publiek aanvoelt en hierop inspeelt met z’n muziek.

Evenementen beveiliging voor een goed verlopen evenement

Natuurlijk is het belangrijk dat je evenement tot in de puntjes georganiseerd wordt. Evenementen beveiliging kan je inschakelen om de complete beveiliging uit handen te geven. Steeds meer gemeentes stellen als eis dat je professionele beveiligers regelt. Helemaal met de terreurdreiging die nog steeds in Nederland heerst. Gemeentes willen graag dat je er zelf voor zorgt dat alles veilig verloopt. Je bent vaak verplicht om een beveiligingsplan in te richten. Met de hulp van professionele evenementen beveiliging zorgen zij voor het plan en de stewards ter plaatsen. Je hoeft zelf helemaal nergens meer naar om te kijken behalve te genieten van je georganiseerde evenement. Dankzij de professionele beveiligers mag je ook volgend jaar weer terugkomen in de gemeente waar je het feest organiseert.