Next Magazine
Image default
Financieel

Nieuwe hobby’s waarmee je geld kan verdienen

Het is 2022! De tijd om stil te staan bij andere manieren om geld te verdienen behalve door te werken bij je 9 tot 5 baan. Het is de tijd waarbij influencers bakken met geld verdienen door een filmpje te posten op Youtube over nieuwe make-up of kleding. Het is de tijd waarbij je Snapchat, Instagram of TikTok kan inschakelen om geld te verdienen. Nu vraag je, je zeker af of jij nog wel publiek gaat trekken als miljoenen mensen hetzelfde idee hebben. Wij zeggen geef de hoop niet op, of zoek een andere manier om geld te verdienen.

 

  1. Gouden of zilveren munten verzamelen

Zilver munten kopen die je kan verzamelen zullen op langer termijn veel meer waard worden. De productie van zilver staat stil waardoor zilver uiteindelijk gaat stijgen in de prijs. Er zijn diverse webshops zoals Goudverzekerd die naast zilveren en gouden baren ook meerdere munten en speciale verzamelmunten aanbieden. Bij het verzamelen van zulke munten zal je wel een startkapitaal moeten hebben. Want we hebben het hier natuurlijk wel over echt zilver en goud. Bekijk ook eens hoeveel oplagen er zijn van zo een munt voordat je besluit te investeren. Zijn het er niet zoveel dan zeggen wij kopen! De prijs van de munt zal waarschijnlijk ook een stuk hoger liggen. Maar, dit is zeker een goede investering! 

 

  1. Gastblogs verkopen op een website

Iedereen die in het wereldje van SEO en linkbuilding zit weet dat er heel wat geld rond gaat bij het schrijven en plaatsen van gastblog. Een gastblog is een blog waarbij één of twee links verwerkt worden in de tekst van een website. De blog wordt geplaatst op een bekende website die verkeer krijgt of een hoge SEO autoriteit heeft. Een manier waarop jij geld kan verdienen met dit is door een website aan te bieden. Dat kan een algemene blog website zijn over bedrijven of wonen. De blog moet zodanig interessant zijn door verkeer of SEO metrics dat het voor bedrijven aantrekkelijk is om een gastblog in te kopen. Het klinkt allemaal heel easy, maar vergis je niet. Het maken van een website kost tijd en geld en voordat de website voldoende bezoekers heeft, kan je zo jaren verder zijn. Zie dit als een hobby die een investering is voor the long run. 

 

https://www.goudverzekerd.nl/koop/zilveren-munten/