Next Magazine
Image default
Financieel

Wat kost een boekhouder? Alles wat je moet weten over de kosten van een boekhouder

Heb je een onderneming en zoek je naar een goede boekhouder? Wat kost een boekhouder precies? Dat is niet altijd even makkelijk te bepalen. In dit artikel geven we je wat informatie over de kosten van een boekhouder.

De kosten van een boekhouder hangen onder andere af van het aantal uren dat je boekhouder werkt. Een fulltime boekhouder kost natuurlijk meer dan een parttime boekhouder. Wat ook belangrijk is, is het aantal transacties dat je boekhouder moet verwerken. Hoe meer transacties, hoe meer tijd er kosten in gaat zitten en dus hoe duurder het wordt.

Wat kost een boekhouder per maand?

Dit hangt helemaal af van bovenstaande factoren. Een fulltime boekhouder kost al snel rond de €2000 per maand. Parttime boekhouders zijn vaak een stuk goedkoper, maar hier kun je geen harde regels over stellen. Wat ook nog een rol kan spelen in de kosten, is of je boekhouder bij je op kantoor komt werken of dat hij of zij alles digitaal doet.

Wat kost een boekhouder per jaar?

Als je kijkt naar de kosten per jaar, dan zijn er ook weer verschillende factoren die van invloed zijn. Zoals hierboven beschreven, is het aantal uren dat je boekhouder werkt een bel

Als je een fulltime boekhouder in dienst neemt, kun je rekenen op kosten van rond de €24.000 per jaar. Dit is natuurlijk een forse investering, maar wel één die zich vaak terug

Profijt van een boekhouder

Laat je boekhouding niet over aan toeval of geluk, maar neem een professional in de arm. Een goede boekhouder kan je onderneming helpen groeien. Wat kost een boekhouder? Dat hangt af van verschillende factoren, maar het is zeker de investering waard!

https://boekhouderkaart.nl/wat-kost-een-boekhouder/