Next Magazine
Image default
Aanbiedingen

Verschillende soorten houtenspeelgoed

Speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. De kinderen kunnen zich uren vermaken met speelgoed. Het houtenspeelgoed heeft ten opzichte van het overige speelgoed een aantal voordelen. Het houtenspeelgoed is allereerst erg duurzaam. Doordat de producten worden gemaakt van hout, bevat het speelgoed minder chemicaliën. Aangezien hout een natuurlijk product is, wordt de creativiteit van de kinderen gestimuleerd. Wij vertellen jou graag meer over een aantal verschillende soorten houtenspeelgoed voor de kinderen. Het houtenspeelgoed is onder andere verkrijgbaar bij houtenspeelgoed-shop.nl

 

Houten loopfiets

Wil jij de kinderen graag leren fietsen? Dan is een houten loopfiets hiervoor een goed begin. Door middel van een houten loopfiets kan je de kinderen ideaal voorbereiden op in de toekomst op een ‘echte’ fiets te gaan fietsen. Dankzij de loopfiets krijgen de kinderen meer gevoel voor evenwicht. Het evenwicht is in de toekomst erg belangrijk bij het fietsen. De houten loopfietsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. 

 

Houten speelhuisje

De kinderen kopiëren vanaf een jonge leeftijd het gedrag van hun opvoeders. Dit doen ze met de insteek om te overleven en op deze manier leren ze ook super veel. Door een eigen houten speelhuisje, geef jij de kinderen de ruimte om het gedrag van ouderen na te bootsen en tot uiting te brengen. Op deze manier leren de kinderen hun eigen motoriek beter kennen en zullen zij zich op ene spelende manier verder ontwikkeling. Het houten speelhuisje levert niet alleen vermaak en ontwikkeling voor de kinderen op, maar ook rust voor de ouderen. Terwijl de ouderen lekker aan het kletsen zijn of televisie kijken, vermaken de kinderen zich uren lang in het houten speelhuisje. 

 

Puzzels en spellen 

De kinderen worden verder uitgedaagd met de houten puzzels en spellen. Het spelen met de puzzels en spellen zorgt voor het dieper nadenken tijdens het spelen. Bij het spelen met poppen bijvoorbeeld wordt het brein niet enorm uitgedaagd. De puzzels en spelletjes zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijden in verschillende moeilijkheidsgraden. Op deze manier worden de kinderen uitgedaagd op elke keer een stapje verder te gaan en meer uitdaging op te zoeken. 

 

https://www.houtenspeelgoed-shop.nl/