Next Magazine
Image default
Bedrijven

Zo zie jij er prachtig uit op vakantie!

Een vakantie is een tijd om te ontspannen en te genieten van de locatie en van de mensen die mee op reis zijn. Daarom wil je natuurlijk met zo weinig mogelijk kledij zo veel mogelijk kunnen doen. Daarom zetten we hier een aantal tips neer, gaande van la sisters shirts tot zonnecrème, zodat jij kan stralen!

 

Wees comfortabel en hip met een la sisters shirt.

Of je nu onderweg bent met het vliegtuig of een lange tijd in de auto moet zitten, je wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk voelen. Dit moet trouwens niet ten koste gaan van je stijl. Je kan bijvoorbeeld een la sisters shirt combineren met een comfy jeans en je hebt een outfit die past en die niet onaangenaam is om een lange tijd aan te hebben. Zo een la sisters shirt kan je op je bestemming dan ook gewoon nog dragen als onderdeel van je vakantie kleerkast.

 

Neem verschillende basisstukken mee

Een van de beste tips voor een vakantie is om verschillende basisstukken mee te nemen. Een jeans, een shirt en een paar sneakers zijn al een perfecte basis voor een groot aantal outfits. Deze kan je gemakkelijk combineren met andere stukken. Door basisstukken mee te nemen, hou je trouwens ook nog plaats over in je koffer om ter plaatse te shoppen voor uniekere stukken, als je dat zou willen!

 

Vergeet de zonnecrème niet

In het algemeen wordt een grote hoeveelheid make-up niet meegenomen, maar met een beetje mascara en blush kom je al heel ver. Wat echter belangrijker is, is dat je zonnecrème meeneemt. Vaak vergeten mensen hoe belangrijk dat dit is voor nu en voor de toekomst. Het laatste dat je immers wil is dat je verbrand op je vakantiekiekjes staat. Daarbij is zonnecrème een van de beste manieren om huidkanker te voorkomen op langer termijn. Smeer je gezicht en je lichaam daarom goed in om de drie uur.

https://konceptstore.nl/collections/la-sisters