Next Magazine
Image default
Sport

Het beste goedkope sup board

Hydro Force SUP boards komen van de fabrikant Bestway. Al sinds 1994 maakt Bestway SUP boards, kajaks en andere watersportartikelen. Hydro Force SUP boards zijn volledig dubbellaags, heel betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende soorten. Daarnaast hebben ze een prima prijs/kwaliteitverhouding. Hierdoor komen beginners vaak uit bij een Hydro Force board.

Als je graag een Bestway Hydro Force opblaasbaar supboard wil kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Als beginner zul je het prettig vinden dat je SUP board stabiel is. De breedte van het board en het totale volume dragen bij aan de stabiliteit. Hydro Force heeft meerdere SUP boards met een breedte van 84cm. Deze breedte in combinatie met de kwaliteit van het materiaal en het totale volume zorgen voor heel stabiele boards.

Hydro Force SUP boards hebben inmiddels een jarenlange bekendheid. Er zijn online dan ook vele reviews te vinden. De grootste voordelen van de Hydro Force sup boards zijn de prijs, de gebruiksvriendelijkheid en de prijs/kwaliteitverhouding. De Hydro Force boards zijn mooie en fijne beginnersboards, die gemaakt zijn van zogeheten Tritech materiaal. Dit is een 3-laags fabricaat met polyester kern tussen twee lagen gelamineerd PVC voor een superieure sterkte, stijfheid en duurzaamheid.

Qua prijs lijkt het een budgetpakket, maar toch zijn alle Hydro Force dus gemaakt van dubbellaags pvc en daardoor stevig, stijf en duurzaam. De boards worden daarnaast geleverd als compleet pakket, met alles daarin wat je nodig hebt om het water op te kunnen. Naast het board zit er in he pakket een tas, een pomp, een peddel en een safety leash.

Vrijwel alle boards uit het Hydro Force assortiment zijn allround boards. Een all-round board is enorm veelzijdig en daardoor geschikt voor uiteenlopende activiteiten. Hierdoor is een all-round board vaak een goede keuze voor beginners. Vind je het voornamelijk leuk om ontspannen recreatief te suppen, ben je niet van plan om langere tochten te maken en vind je snelheid niet het belangrijkste; dan is een Hydro Force allround board een goede keuze.