Next Magazine
Image default
Bedrijven

7 voordelen van led verlichting strips in huis

Wanneer je nieuwe verlichting voor in huis kiest, hoeft ben je daarvoor helemaal niet beperkt tot gewone lampen. Wil je iets anders, kies dan gewoon voor led strips. Een RGB LED-strip is een uitstekende keuze, want ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens een hele stijlvolle keuze.

Led strips zijn duurzaam en verkrijgbaar in allerlei lengtes. De led light strips geven een oneindig aantal mogelijkheden als het gaat om lichtkleuren. Ze zijn daardoor altijd en overal te gebruiken. Maar er zijn ook nog genoeg andere redenen waarom je écht led verlichting strips zou moeten kopen.

Waarom kiezen voor led strips?

1. Led strips zijn gemakkelijk te installeren

De strips hebben zijn compact en zelfklevend. Je kunt de led strip dus gemakkelijk en overal waar je dat wil installeren.

2. Energie-efficiënt

Led light gebruikt zo’n 75% minder stroom dan gewone verlichting en zelfs al snel 50% minder dan de gewone spaarlamp. Dat zorgt ervoor dat een led strip de beste keuze is om het energieverbruik te verlagen.

3. Flexibiliteit bij het installeren

Een groot voordeel van led strips is de flexibiliteit. In tegenstelling tot gewone verlichting kan de ledstrip namelijk ook op gebogen of ronde oppervlakken worden geplaatst. De creatieve mogelijkheden zijn daardoor onbeperkt.

4. Goedkope vorm van verlichting

De aanschafkosten van een led strip liggen wat hoger dan gewone verlichting. Toch is led light de betere investering. De led strips hebben namelijk een veel langere levensduur. Ze zijn gemakkelijker te plaatsen en bovendien hoef je geen geld te steken in staande lampen, wand- en tafellampen, plafondlampen of armaturen, want die zijn niet nodig. Led strips  bevestig je namelijk gemakkelijk op het plafond, onder en achter meubels en op tal van andere plekken in huis.

5. Led lights strips worden niet warm

Gewone lampen zetten een groot deel van de gebruikte energie altijd om in warmte. Led strips niet, die worden niet warm. Dat maakt Led strips een hele goede keuze in bijvoorbeeld kinderkamers en andere ruimtes in huis waar je de extra warmte kunt missen als kiespijn.

6. Voor uniek design

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om licht in je interieur te verwerken. Installeer een led light onder een meubel, onder de keukenkastjes, gebruik ze als backlight achter de tv of maak een verlicht plafond. De mogelijkheden om led strips in het design van je interieur te verwerken zijn zo goed als onbeperkt.

7. Miljoenen verschillende kleurcombinaties

Met een led strip heb je de keuze uit maar liefst 16 miljoen verschillende kleurcombinaties. Je zorgt zo altijd gemakkelijk voor de juiste sfeer. De opties zijn eindeloos.

Koop een led strip voor in huis

De dagen dat led verlichting alleen maar koud wit licht uitstraalde zijn voorgoed voorbij. Het grote aantal kleurtinten en de licht kwaliteit van led strips, zorgen ervoor dat je een ruimte nu helemaal naar je wensen kunt uitlichten en tegelijkertijd ook nog eens geld én het milieu kunt sparen. Koop een led strip en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.