Next Magazine
Image default
Sport

Kleurrijke golven: de nieuwste trends in SUP-boarddesign

Stand-Up Paddleboarding (SUP) is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Suppen is een leuke manier om te recreëren en tegelijkertijd wat oefening te krijgen. Maar het gaat niet alleen om het uitvoeren van de activiteit zelf; het uiterlijk van het board is ook belangrijk. Er zijn steeds meer opties beschikbaar voor kleuren en designs, en de nieuwste trends zijn opvallender en uitdagender dan ooit tevoren.

Opvallende kleuren

Vroeger waren SUP-boards vaak beschikbaar in eenvoudige, neutrale kleuren zoals blauw, groen of wit. Maar daarna werden er kleuren die veel opvallender en uitdagender waren. Veel fabrikanten bieden boards aan in felle kleuren zoals rood, geel en oranje. Dit is een geweldige manier om op te vallen tijdens het varen en tegelijkertijd je persoonlijkheid te tonen. Er zijn ook verschillende kleurencombinaties beschikbaar, waaronder regenboogkleuren, die het board nog opvallender maken.
De allerlaatste trend is dat de SUP boards zwart en/of grijs als hoofdkleur hebben. 

Unieke designs

Naast opvallende kleuren, zijn er ook steeds meer unieke designs beschikbaar voor SUP-boards. Dit varieert van abstracte kunstwerken tot realistische afbeeldingen van natuurlandschappen en dieren. Dit maakt het nog leuker om je board te personaliseren en tegelijkertijd iets moois te hebben om naar te kijken tijdens het varen. Er zijn zelfs boards beschikbaar met verlichting, wat het nog leuker maakt om ’s nachts te varen.

In conclusie zijn er veel nieuwe trends beschikbaar op het gebied van kleur en design van SUP-boards. Of je nu op zoek bent naar opvallende kleuren of unieke designs, er is zeker een board beschikbaar dat aan jouw wensen voldoet. Ga op ontdekkingstocht en vind het beste supboard dat bij jou past!