Next Magazine
Image default
Tuin en buitenleven

Een nieuwe of tweedehands Kioti-tractor of Limpar-ruwterreinmaaier

Bent u werkzaam in de agrarische sector of als loonwerker? Dan vindt u bij Jan Peters & Zonen uit Dreumel, nabij Oss, elke soort werktuig of machine wat u maar nodig heeft. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe Kioti-tractor, of wellicht is een tweedehands Limpar-ruwterreinmaaier meer wat u nodig heeft. Ga een gesprek aan met de vakkundige medewerkers van dit bedrijf en profiteer van de ruim 40 jaar ervaring die zij op zak hebben. Ontvang professioneel advies en wees ervan verzekerd dat u met de meest geschikte machine voor uw situatie naar huis gaat.

Een Kioti-tractor van een hoogstaand Koreaans merk

Wanneer u voor uw landbouwbedrijf een nieuwe tractor zoekt, is de Kioti-tractor een zeer goede optie. Dit Zuid-Koreaanse merk onderscheid zich van zijn concurrenten op verschillende vlakken. Zo assembleert dit bedrijf een Kioti-tractor geheel zelf. Dit zorgt ervoor dat er volledige controle is op alle onderdelen en dat alles perfect op elkaar aansluit. Dit zorgt ervoor dat een Kioti-tractor over onvergelijkbare kwaliteit en betrouwbaarheid beschikt.

Een Limpar-ruwterreinmaaier voor een ruig terrein

Als u over een hoveniersbedrijf beschikt en u voor het maaien van grote en ruige oppervlakten een geschikte maaier nodig heeft, dan is de Limpar-ruwterreinmaaier een uitstekende keuze. De krachtige motor en verschillende instellingen zorgen ervoor dat u moeiteloos hoog gras, struikgewas en wortels kunt verwijderen. Indien u vragen heeft of simpelweg meer wilt weten over een Limpar-ruwterreinmaaier, dan neemt u gerust contact op met de vakkundige medewerkers.

Sla uw werktuig of machine aan de haak

Bent u benieuwd naar de vele diverse machines en werktuigen te vinden zijn bij Jan Peters & Zonen in Dreumel? Bekijk dan snel hun aanbod en laat u adviseren door de ervaren medewerkers. Raadpleeg de contactgegevens via de website en neem geheel vrijblijvend contact met hen op. Zij staan u graag te woord.