Next Magazine
Image default
Tweewielers

Kreidler onderdelen

Kreidler is een Duits merk motor dat sinds 1950 motorfietsen, bromfietsen en scooters produceert. Hoewel het bedrijf al bestaat sinds 1888, waar het werd opgericht door Anton Kreidler, rolden de eerste Kreidler onderdelen voor motoren pas in 1950 van de band. Kreidler steeg de jaren daarop snel in populariteit met modellen als de Florett, Sprinter en Amazone. Toen in 1980 de Duitse wet werd aangepast kwam Kreidler in zwaar weer en moest in 1983 de poorten sluiten. Enkele jaren jaren, in 1987, begon Nederlander Jan Bos weer met de productie van Kreidler onderdelen. Sinds 2009 bouwt hij zelfs compleet nieuwe Kreidler motorfietsen in een fabriek in Portugal.

 

Kreidler onderdelen zijn de beste

Door de jaren heen werden Kreidler onderdelen altijd geroemd om de zeer hoge kwaliteit. In de jaren tachtig brak Kreidler ook door als gevierd merk in de motorsport met als kers op de taart een snelheidsrecord van 222km/u op een 50cc motorfiets. Ook nu kun je die kwalitatief hoogstaande onderdelen bestellen, en je hoeft er niet voor naar de fabriek in Duitsland. Je kunt echte Kreidler onderdelen gewoon in de webshop bestellen, er is een keuze uit honderden verschillende onderdelen.

 

Bestel direct Kreidler onderdelen

Er zijn voor diverse modellen Kreidler onderdelen te bestellen, van een spruitstuk of een kickstartpedaal naar een uitlaat of carburateur. Als je mankementen hebt aan jouw Kreidler is de kans groot dat de geschikte Kreidler onderdelen online te bestellen zijn.

 

Zijn nieuwe Kreidler onderdelen van een goede kwaliteit?

Alle Kreidler onderdelen die je kunt bestellen in de webshop komen met een 14 dagen zichttermijn. Dan weet je zeker dat de onderdelen er thuis hetzelfde uitzien als op de foto. Als je niet tevreden bent met de bestelling, of het onderdeel blijkt niet de juiste te zijn, stuur je deze gewoon terug. Als je twijfelt of een bepaald onderdeel past op jouw Kreidler motorfiets kun je even navraag doen bij de webwinkel. Dan weet je zeker dat je de juiste Kreidler onderdelen bestelt.

 

Na een lange historie van uitstekende Kreidler motorfietsen is het goed voor alle fans om te weten dat je nog steeds Kreidler onderdelen kunt bestellen tegen scherpe prijzen. Bezoek de merk pagina van Kreidler en kies de juiste scooter parts om jouw bromfiets of scooter weer helemaal in orde te maken.

https://www.scooteronderdelenshop.com/kreidler