Next Magazine
Image default
Vakantie

Een vakantie als alleenstaande boeken met een van de vele single reizen

Het plannen van een leuke vakantie een hele uitdaging zijn, zeker voor een alleenstaande met óf zonder kinderen. Je wilt namelijk heerlijk genieten van de rust, maar wellicht ook een sociaal aspect aan je vakantie toevoegen. Dan is het fijn als je zelf niet na hoeft te denken over de invulling van je dagen. Kies er dan voor om een van de single reizen te boeken van One2gethertravel, dé specialist op het gebied van eenoudervakanties of een vakantie voor alleenstaanden. Zij weten de invulling van de reis precies af te stemmen op jouw wensen, zodat je zorgeloos geniet van jouw rustmoment. Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden!

Reis samen maar toch alleen naar de mooiste bestemmingen

Single reizen zijn de afgelopen decennia steeds populairder geworden. Steeds meer mensen beseffen dat het als alleenstaande ook ontzettend prettig én normaal is om op vakantie te gaan. Mocht je behoefte hebben aan sociaal contact, dan zijn single reizen de ideale oplossing. Bij single reizen ga je namelijk op vakantie naar een mooie bestemming met mensen waar je overeenkomsten mee hebt, bijvoorbeeld omdat je allemaal een alleenstaande ouder bent of ongeveer dezelfde leeftijd hebt. Hierdoor heb je een grote(re) kans dat je leuke mensen leert kennen waarmee je op een lijn zit. Bovendien heb je bij One2gethertravel voor iedere reiziger wat wils. Zo zijn er actieve single reizen naar bijvoorbeeld Zweden of Oostenrijk, maar ook een vakantie voor alleenstaande ouders naar het eiland Rhodos. Aan jou de keuze of je mee wilt doen met de avontuurlijke groepsactiviteiten of liever een dag aan het zwembad ligt – bij de single reizen richt jij jouw vakantie als alleenstaande in zoals jij het wilt.

Boek jouw vakantie nu of stel je vragen

Wil je graag een vakantie boeken? Bekijk dan alle beschikbare reizen op de website van One2gethertravel en start met de voorpret van jouw vakantie! Heb je vragen? De klantenservice is goed bereikbaar om je van antwoorden te voorzien.