Next Magazine
Image default
Financieel

Tijdschrijven

Tijdschrijven is essentieel om een correcte loonadministratie bij te houden. Immers zul je moeten weten welke medewerker hoeveel uren arbeid heeft verricht en wat de arbeidskosten per klant zijn. Waarschijnlijk laat je momenteel jouw medewerkers een lijstje in Excel bijhouden of gebruiken jouw medewerkers een agenda. Het nadeel hiervan is dat werktijden niet altijd en overal inzichtelijk zijn en dat de gegevens niet op één centrale plek in de Cloud opgeslagen worden. Tijdschrijven op papier heeft immers het gevaar dat het papiertje verloren raakt. Maar hoe kan tijdschrijven dan wel efficiënt?

Tijdschrijven in de Keeping app

Via Keeping kunnen jouw medewerkers online hun tijdschrijven. Dit kan niet alleen via de webbrowser, maar ook via de Chrome-extensie of de Keeping app. Hierdoor kan jouw personeel overal tijdschrijven, ook wanneer ze onderweg zijn of thuiswerken. In de online omgeving van Keeping heb je inzicht in het tijdgebruik van jouw medewerkers en kun je handige rapportages downloaden. Hierin zie je waar nog tijd en geld te winnen valt. Ideaal om jezelf en jouw team te verbeteren voor de toekomst.

Online tijdschrijven proberen?

Nieuwsgierig? Op de website van Keeping kun je met een persoon gratis de app en het platform testen. Ervaar het gemak van online tijdschrijven met de applicaties en het gebruiksgemak van Keeping.

https://keeping.nl/tijdschrijven

Gerelateerde artikelen

Vervolledig uw verzameling met deze speciale 2 euromunten

Ontvang financieel advies op maat door een gespecialiseerde adviseur in Den Haag

Beste uitvaartverzekering 2020: Ardanta