Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van houtskeletbouw voor jouw aanbouw

De specialisten van EB-bouw uit Deurne werken onder andere met houtskeletbouw. Houtskeletbouw is de meest optimale manier om jouw aanbouw aan te pakken. De specialisten maken gebruik van een houten constructie die zeer makkelijk is aan te passen aan jouw wensen. Als je deze methode vergelijkt met traditionele bouwmethodes, dan creëert houtskeletbouw een energiezuinigere woning in kortere bouwtijd. Het is daarbij een stuk voordeliger qua prijs. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Een aanbouw die helemaal aan jouw wensen voldoet

Als je jouw woning wilt uitbreiden met een garage of leefruimte en dus een aanbouw wilt realiseren, dan is houtskeletbouw een uitstekende optie. Doordat de constructie meestal prefab is, wordt er in een kortere tijd een water- en winddichte constructie opgebouwd. Wanneer de specialisten aan een project beginnen, gaan ze graag met jou in gesprek. Zo weten ze precies wat voor eindresultaat jij voor ogen hebt.

Warm je huis op een energiezuinigere manier op in de wintermaanden

Bij deze specialisten is het ook mogelijk om houtskeletbouw te combineren met vlasisolatie voor jouw aanbouw. Hiermee kies je voor duurzaamheid, want hout en vlas beschikken over diverse eigenschappen die helpen met de isolatie van warmte en geluid. Dit betekent dat je in de wintermaanden je huis op een energiezuinigere manier zult opwarmen. Hierdoor verbruik je minder brandstof en draag je een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Daarbij biedt het ook diverse voordelen voor je portemonnee; het is namelijk zeer voordelig materiaal. Als je ook nog eens duurzame kunststofkozijnen laat plaatsen is de isolatie helemaal goed geregeld.

Vraag een offerte aan

Heb je na het lezen van dit artikel interesse in een aanbouw met gebruik van houtskeletbouw? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten van EB-bouw uit Deurne of vraag direct een offerte aan via de website. Door met deze experts in zee te gaan kies je voor kwaliteit en uitstekende service.

home