Next Magazine
Image default
Woning en Tuin

Landelijke lampen, voor ieder wat passends!

Meer en meer worden landelijke inrichtingen populair. Een reden hiervan zou kunnen zijn dat veel mensen het erg druk hebben en opgeslurpt worden door het dagelijkse leven. Een landelijke inrichting, waarbij de aanwezigheid van landelijke lampen erg belangrijk is, kan ervoor zorgen dat er in ieder geval in huis een oase heerst van rust en gezelligheid. 

Landelijke lampen kunnen omschreven worden als robuust, gezellig en stoer. Er wordt weinig gebruik gemaakt van niet al te veel poespas. De uitstraling van de lampen doen vermoeden dat de lampen al een heel leven achter de rug hebben. Het ziet er niet naar uit dat deze lamp recent geproduceerd is, wat natuurlijk in de meeste gevallen wel zo is wanneer je zo’n landelijke lamp in de winkel koopt. De kleuren die gebruikt worden zijn natuurlijk en sfeervol te noemen. Veel voorkomende kleuren zijn koper, brons en zilverkleurig. Ook betonlook, verschillende wittinten en groentinten zijn veel voorkomend. 


Verder zijn deze landelijke lampen te herkennen aan het stevige materiaal. Dit zorgt ook voor de robuuste uitstraling. Qua afwerking wordt er veelal gekozen voor grove en stoere onderdelen. Denk hierbij aan een stevige ketting of een beugel. Alles moet de indruk wekken dat het vooral functioneel is. Uiteraard is dit niet altijd het geval want de uitstraling is minstens net zo belangrijk. 

Landelijke lampen komen tot hun recht in elke inrichting. Ook wanneer je een strakke inrichting hebt en je je dat goed bij voelt, passen daar prima één of meerdere landelijke lampen in. Ook is het een groot voordeel dat deze lampen niet helemaal op elkaar afgestemd hoeven te worden. Het is niet nodig om enkel lampen uit één serie te gebruiken. Juist bij lampen in deze sfeer is het leuk en speels verschillende soorten lampen te gebruiken. Dit maakt het ook extra interessant om te experimenteren met de verschillende soorten lampen. Vergeet niet dat deze lampen tijdloos zijn en je er zeer lang plezier van kunt beleven. In tegenstelling tot hele strakke lampen, Zal de landelijke lamp niet snel gaan vervelen en zal je niet snel iets anders meer willen wanneer je de lamp hebt gevonden die helemaal naar jouw smaak is.

http://www.landelijke-lampen.nl/