Next Magazine
Image default
Woningen

Karpetten op maat laten maken

Een vloerkleed maakt een interieur helemaal af. Het woonaccessoire zorgt net voor dat beetje extra en laat jouw meubels goed tot zijn recht komen. Daarnaast voelt een vloerkleed natuurlijk ook nog eens heel fijn aan, zorgt het voor meer wooncomfort en straalt het warmte uit. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed die je nog nergens bent tegengekomen? Laat dan een kleed op maat maken bij Kaatz! Bij dit bedrijf zorgen ze voor maatwerk en maken ze jouw wensen werkelijkheid. Je profiteert van karpetten van hoogwaardige kwaliteit die lange tijd meegaan. Lees snel verder voor meer informatie!

Een ruime collectie aan prachtige vloerkleden in allerlei stijlen

Bij Kaatz bieden ze karpetten aan in verschillende stijlen. Heeft jouw interieur een industriële uitstraling en wil je dat je vloerkleed hierbij aansluit? Of ben je juist op zoek naar een karpet in vintage- en retrostijl? Bij deze specialist kan het allemaal. Ook voor lekkere warme wollen kleden of hoogpolige en glossy vloerkleden zit je hier goed! Je kunt kiezen uit een van de standaardmaten uit de ruime collectie, maar ze maken bij dit bedrijf ook vloerkleden op maat. Zo kun je zelf de maat en stijl van het kleed bepalen en weet je zeker dat het karpet volledig aansluit op jouw wensen én past binnen het interieur van jouw woning. Wat wil je nog meer?

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf en bespreek jouw wensen

Ben je benieuwd wat Kaatz voor jou kan betekenen op het gebied van karpetten? Bekijk dan hun website voor de ruime collectie en kies jouw favoriete vloerkleed. Wanneer je interesse hebt in maatwerk, kun je het best contact opnemen met deze experts. Zo kun je direct jouw wensen bespreken en krijg je meer informatie over de mogelijkheden. Ook hun contactgegevens vind je op de website. Hier kun je ook meteen inspiratie opdoen!

https://www.kaatz.nl/