Next Magazine
Image default
Woningen

Op zoek naar losse keukenkastjes van IKEA?

Ben je op zoek naar losse keukenkastjes van de IKEA, naar een standaard keuken van IKEA of wellicht de middelen om een keuken te renoveren met spullen van IKEA? Het is nu mogelijk je eigen keukenstijl te creëren met behulp van fronten, werkbladen, laden en handgrepen. Je vindt het succesvolle recept bij Ostoya Furniture. Hier geef je je eigen droomgarderobe en -keuken vorm. Zie je de droomkeuken al voor je? Bij dit hoogstaande bedrijf wordt je gekoppeld aan een professionele interieurontwerper die je verder helpt in het vormgevingsproces. Met de professionele ontwerpservice word je binnen no-time aan een professioneel en hoogstaand ontwerp geholpen. Je keuken renoveren in de stijl van de IKEA of losse keukenkastjes van IKEA kopen en samenstellen? Het kan allemaal. De professionele ontwerpservice zorgt dat jouw droom in werkelijkheid wordt omgezet. Je ontwerp wordt voor je in elkaar gezet voor slechts 295 euro.

Een vast bedrag

Het bedrag van 295 euro staat vast. Hiervoor ontvang je bij Ostoya Furniture een volledig garderobe- of keukenontwerp. Er wordt onder meer advies gegeven over het gebruik van materialen en de kleuren. Er wordt uitvoerig geluisterd naar je wensen en doorgevraagd tot er een coherent totaalplaatje ontstaat. De kwaliteit van de producten sluit naadloos aan op de kwaliteit die je van IKEA gewend bent. Zo is het mogelijk een combinatie van losse keukenkastjes van IKEA met aparte fronten, werkbladen en handgrepen te maken. Je keuken renoveren met IKEA is heel gemakkelijk.

Vind leuke keukenkastjes van IKEA

Ben je op zoek naar losse keukenkastjes van IKEA? Dan hoef je niet ver te zoeken. Je kunt de losse keukendeurtjes en keukenkastjes ook nog eens volledig personaliseren. Bij deze expert zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt: een keuken renoveren in de stijl van de IKEA wordt een fluitje van een cent. De meest unieke keukenfrontjes worden moeiteloos gerealiseerd. Het is nu mogelijk om een standaardontwerp om te zetten tot een prachtige kastdeur met een uniek ontwerp.